9 ΜΗΝΕΣ – ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

9 ΜΗΝΕΣ - ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ

9 μήνες – Τα επεισόδια

Το Star για ακόμα μια χρονιά επενδύει στη μυθοπλασία φέρνοντας για φέτος την καθημερινή σειρά «9 μήνες» την οποία υπογράφει η Άννα Ανδριανού.

Πρόκειται για μια καθηλωτική ιστορία την οποία προβάλουν πασίγνωστοι και αγαπημένοι ηθοποιοί της ελληνικής τηλεόρασης. Πρωταγωνίστριες είναι τρεις γυναίκες οι οποίες έχουν συγγένεια μεταξύ τους. Οικογενειακά μυστικά όμως έρχονται στο φως και η ζωή τους αλλάζει μια για πάντα. Γύρω τους και άλλοι κεντρικοί ήρωες, οι οποίοι θα παίξουν το δικό τους καθοριστικό ρόλο στη ζωή των τριών γυναικών.

Η Δάφνη είναι 28 χρονών και είναι υιοθετημένη. Είναι αστυνομικός και εργάζεται στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. Τώρα αναζητεί τα ίχνη της πραγματικής μητέρας που την εγκατέλειψε όταν αυτή ήταν βρέφος. Ψάχνοντας για αυτήν, θα βρει ένοχα μυστικά τα οποία σχετίζονται με περίεργα αισθήματα αγάπης. Ταυτόχρονα λαμβάνει τα εύσημα καθώς ανακαλύπτει ένα κύκλωμα τοκογλυφίας το οποίο στο τέλος την οδηγεί στην οικογένεια που την μεγάλωσε, αλλά και σε μια άσχημη κατάσταση η οποία στήνεται εις βάρος της για να την παραπλανήσουν.

Η Μαρίνα 40 χρονών, παντρεμένων, έχει μια κόρη την οποία έκανε με δότη σπέρματος. Ζει σε έναν αποτυχημένο γάμο και ξαφνικά εμφανίζεται ο βιολογικός πατέρας του παιδιού. Έχει μόνο 9 μήνες ζωής και ψάχνει την κόρη του για να γίνει αυτή ο δότης, ο οποίος θα του σώσει τη ζωή. Εμφανίζεται μπροστά της αλλά δεν την αποκαλύπτει την αλήθεια. Την ίδια ώρα έρχεται όλο και πιο κοντά στη Μαρίνα και ανακαλύπτει τα πραγματικά συναισθήματα του για αυτήν.

Η τρίτη γυναίκα η Κρίστη είναι μόλις 17ετων και περιμένει παιδί. Αποτέλεσμα μιας νεανικής, επιπόλαιας σχέσης. Ο φίλος της την εγκαταλείπει και αυτή πείθεται να δώσει το παιδί της σε μια άκρως επικίνδυνη οικογένεια, όταν γεννήσει. Το παιδί όμως μεγαλώνει μέσα της και το μητρικό ένστικτο ξυπνά. Θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει το παιδί της με κάθε κόστος. Έτσι οι περιπέτειες της κοπέλας τώρα ξεκινούν…

Πρωταγωνιστούν : Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού και αρκετοί άλλοι καταξιωμένοι ηθοποιοί. Σε σκηνοθεσία του Κώστα Κωστόπουλου και του Γιάννη Σπυρώνη. Η σειρά θα προβάλλεται ταυτόχρονα και στην Κύπρο.

9 ΜΗΝΕΣ – ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ – σεζόν 2

Επεισόδιο 204-205-206-207-208