9 μήνες επεισόδιο 204-205-206-207-208

9 μήνες επεισόδιο 204-205-206-207-208

9 μήνες επεισόδιο 204

Η Έλσα προσπαθεί να προστατεύσει τον Μάνο, αλλά αυτός ξεσπά πάνω της. Ο Άλκης πηγαίνει στην Άννα και της λέει πως εάν δεν βρεθεί το παιδί του, θα κάνει τη ζωή της κόλαση. Η Ντορρέτα προσπαθεί να θεραπεύσει το μωρό από τον πυρετό. Ο Κυριάκος λέει στην Μαρίνα πως θα αφήσει την δουλειά του για να ζήσουν μαζί στην Κύπρο. Ο Μάνος λέει στην Έλσα να φύγει από το σπίτι. Η Έλσα λέει στην Μαρίνα πως ο Μάνος την έδιωξε και φοβάται μήπως αποβάλει το μόσχευμα λόγω της κακής του κατάστασης. Η Κρίστη λέει πως προτιμά να πάρει το παιδί της η Ντορετα παρα να κινδυνεύσει στα χέρια της κακιάς.

9 μήνες επεισόδιο 205

Ο Τόνυ δεν καταφέρνει να παρακολουθήσει τον γυναικολόγο. Ο Άκης ανακοινώνει πως θα δώσει πολλά χρήματα σε όποιον του πει μια σοβαρή πληροφορία για το που θα βρει το παιδί του. Η Μαρίνα και ο Μάνος χωρίζουν σε ένα συγκινητικό κλίμα. Η γυναικολόγος βοηθά την Ντορετα στο να κρυφτεί μαζί με το παιδί. Η Κρίστη και ο Άλκης τσακώνονται με αφορμή την αμοιβή που αυτός δίνει.

9 μήνες επεισόδιο 206

Η Ντορετα φεύγει έχοντας ντύσει το μωρό με κοριτσίστικα ρούχα, ενώ βλέπει στην τηλεόραση το ποσό που δίνει ο Άλκης. Η Έλενα λιποθυμά όταν μαθαίνει πως η Δάφνη είναι δικό της παιδί. Η γυναικολόγος επικοινωνεί με ένα καπετάνιο ώστε να φύγει η Ντορρετα με το παιδί από την Κύπρο.

9 μήνες επεισόδιο 207

Ο Μάνος σβήνει από τον υπολογιστή όλες τις φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που έχει περάσει, ενώ η Άννα για να τιμωρήσει τον εαυτό της μένει σε ένα πάρκο. Η Δάφνη και ο Αντρέας αποφασίζουν να κάνουν παιδί.