Αυτό είναι το Email οργής που στάλθηκε προς την Μαρία Ηλιάκη

Ο Νάσος Γουμενίδης μέσα
από την ιστοσελίδα που διαθέτει,
δημοσίευσε ένα μήνυμα οργής που του
στάλθηκε από αναγνώστρια προς το πρόσωπο
της Μαρίας Ηλιάκη.

Έχω γράψει πολλές φορές από το blog μου ότι ο κόσμος είναι αυτός που κρίνει. Και κρίνει αυστηρά. Με κριτήριο και ένστικτό. Έχω γράψει επίσης για την συνολική τηλεοπτική ένδεια που μας περιβάλλει. Και δε το κάνω επειδή για κάποιους είμαι εκτός τηλεόρασης. Ήταν και παραμένει συνειδητή επιλογή μου να μη «βγαίνω» μπροστά. Κι επειδή δε γίνεται να σε αγαπούν όλοι…κι επειδή έχω μάθει να λέω την άποψή μου, μαζί με ρεπορτάζ, κι επειδή πολλές φορές στεναχωρώ κόσμο…αποφάσισα σήμερα να μοιραστώ μαζί σας ένα από τα εκατοντάδες μηνύματα που δέχομαι καθημερινά από αναγνώστες μου.
Εν δυνάμει τηλεθεατές, αλλά πάνω απ” όλα κριτές. Αντικειμενικούς κριτές. Κριτές και κοινό που απευθυνόμαστε όλοι μας. Θα μπορούσα να είχα καταχωνιάσει το μήνυμα επειδή τυχαίνει να γνωρίζω την Μαρία και έχω συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν.  Όμως δεν πρόκειται να το κάνω. Και δε το κάνω διότι με βρίσκει απολύτως σύμφωνο το σκεπτικό της Βάσως Λέκκα.

      Τι γράφει;
«Αγαπητέ Nασο ! Ελπίζω να διαβάσεις το μήνυμα μου και αν θες να το δημοσιεύσεις…Αγαπώ το gossip…αγαπώ τη στήλη σου και ακόμη περισσότερο αγαπώ τη δημοσιογραφία!
Είμαι 22 χρονών και σπουδάζω Αγγλική φιλολογία αλλά το παθός μου για τη δημοσιογραφία ποτέ δεν έφυγε .. Είμαι παιδί επαρχίας και βλέποντας αυτή τη στιγμή τη κύρια Ηλιάκη και την παρέα της να μιλά με τόση μεγάλη αλαζονεία για την επαρχία με τρελαίνει .
Με πιο δικαίωμα η Ευρω-παία κυρία Ηλιάκη προσβάλλει μια ολόκληρη πόλη λέγοντας…’το μαλλί της τάδε είναι φτιαγμένο στην Καρδίτσα “φαίνεται μυρίζει από μακριά». Γιατί κύρια Ηλιάκη έχετε έρθει ποτέ στη πόλη μας και ξέρετε;
Τι δλδ είμαστε κατώτεροι άνθρωποι; Είμαστε χωριάτες ή δεν ταιριάζουμε με την κλάση τη φοβερή τη δική σας; Το ξέρετε κυρία Ηλιάκη πως αν δεν ήταν οι Καρδιτσιωτες οι Σερραιοι οι Λαρισαίοι εσείς δεν θα είσασταν στη θέση σας να μας πουλάτε μούρη;
Και για να καταλάβω από πότε γίνατε εσείς ειδήμονες της μόδας; Κυρία Ηλιάκη νιώθω ότι κάπου το έχετε χάσει. Νιώθετε υπερήφανη για τη δημοσιογραφική σας εξέλιξη; Την εξέλιξη της λαμέ γόβας και του τσιρκολικιου;
Αυτή θεωρείτε εσείς δημοσιογραφία; Δε νομίζω.
Δημοσιογραφία κυρία μου είναι να βγείτε στο πεζοδρόμιο και να φτύσετε αίμα για το θέμα και όχι να παίρνετε έτοιμα τα θεματακια σας από εκπομπές και να χώνετε. Αυτό είναι κοροϊδία…η μήπως δημοσιογραφία είναι να χορεύετε σαν τη τρελή σαραντάρα; Μπαγιάτεψε το παραμυθάκι σας κυρία μου. Ξυπνήστε γιατί ο τηλεθεατής ΤΙΜΩΡΕΙ…Γι αυτότο νου σας!!!

Ελπίζω η Μαρία ν΄απαντήσει και δεσμεύομαι να μοιραστώ μαζί σας την απάντησή της!!!

gossip-tv.gr