Δήλωση που ανάβει φωτιές! Αυτός έφαγε την περιουσία της Τζένης Καρέζη

Αυτός έφαγε την περιουσία της Τζένης Καρέζη

Ο Ντίμης Κρίτσας αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές των μεγάλων σταρ. Ο μόδιστρος με διεθνή καριέρα αναφέρει το ποιος έφαγε την περιουσία της Καρέζη, για την Μενεγάκη ακόμα και την Μελίνα Μερκούρη.

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου σύμφωνα με τον Ντίμη Κρίτσα, έφαγε την περιουσία της Καρέζη. Αυτή τον λάτρευε αλλά αυτός την φίλαγε με ανοιχτά μάτια. Για αυτό της έφαγε τα λεφτά από το κότερο… Ο Ζάχος ποτέ δεν είχε δικά του χρήματα, ένα σπίτι και ένα αυτοκίνητο είχε.

Δηλώνει πως ήταν πολύ καλός φίλος με την γνωστή πρωταγωνίστρια και της έλεγε μα πως γίνεται να θες εσύ αυτόν; Η Καρέζη εκείνη την περίοδο ήθελε να μπει στην καλή κοινωνία και αυτός έκανε πολύ παρέα με την Ελένη Βλάχου και άλλες κυρίες αυτού του κύκλου…

Η Καρέζη είχε πολλές ανασφάλειες αλλά την προτιμούσε από την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Δηλώνει, πως η Αλίκη γνώριζε πως την αντιπαθούσε αλλά τον προτιμούσε. Δεν της πήγαινε ποτέ ρούχα εάν δεν έπαιρνε πρώτα τα λεφτά. Μπορεί η Αλίκη να χρωστούσε στη μισή Αθήνα, αλλά αυτός όπως παραδέχεται, γλίτωσε… Ήταν προκλητική και κακιά, ήθελε να καταστρέφει τις δουλειές των άλλων… Ήθελε να είναι πρώτη για αυτό έγινε και σταρ.

Όσο αφορά τη Μελίνα Μερκούρη αποκαλύπτει πως δεν ερωτευόταν συχνά, Λειτουργούσε πάντα εγκεφαλικά και ήταν «πλακατζού». Εάν παίρναμε τα μάρμαρα πίσω θα το χρωστάγαμε στη Μελίνα…