Αποκάλυψη ΣΟΚ για την Βουγιουκλάκη! Η Αλίκη ήταν δυστυχισμένη γιατί…

 Βουγιουκλάκη! Η Αλίκη ήταν δυστυχισμένη

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάντα έξω έπαιζε έναν ρόλο. Στο θέατρο ακόμα και στις συνεντεύξεις της, γνώριζε πως ο κόσμος την ήθελε με τον μύθο της και έπρεπε να παίζει αυτό τον ρόλο.

Όσες φορές προσπαθούσε να δείξει ένα άλλο πρόσωπο είτε στα επαγγελματικά είτε στα προσωπικά, δεν της πήγαινε καλά. Έτσι αποφάσισε να είναι αυτή που ο κόσμος ήθελε, δήλωσε ο Μ. Δελαπόρτας. Η ίδια είχε απογοητευτεί και του αποκάλυψε πως είναι δυστυχισμένη. Μπορεί να είχε όλη την Ελλάδα δίπλα της αλλά μέσα στο σπίτι της είναι μόνη…

Τι ήταν αυτό που εμπόδιζε την Αλίκη στο να είναι ευτυχισμένη στο πλευρό ενός άντρα; Η Αλίκη είχε τόσο ισχυρή προσωπικότητα που κανένας άνδρας, όσο επιτυχημένος και να ήταν δεν θα άντεχε δίπλα της. Προσπαθούσε να το παίζει γατούλα, αλλά δεν ήταν έτσι. Η Αλίκη αγαπούσε κάποιον για την προσωπικότητα και όχι για την εξωτερική του εμφάνιση, ενώ η ίδια του είχε αποκαλύψει πως δίπλα στον Κώστα Σπυρόπουλο, έζησε όλα αυτά που δεν έζησε ως έφηβη. Ήταν καλά σε αυτήν τη σχέση, καθώς ο Κώστας της έδειξε έναν άλλον τρόπο ζωής.

πηγή:starpress