Άστεγος και χρεωμένος πασίγνωστος τραγουδιστής! Κοιμάται στο αυτοκίνητο

Άστεγος και χρεωμένος πασίγνωστος τραγουδιστής!

Το δράμα πασίγνωστου τραγουδιστή ξεκίνησε όταν χώρισε με την γυναίκα του. Τώρα είναι καταχρεωμένος, άστεγος και κοιμάται στο αυτοκίνητο.

Το σπίτι που είχε, βγήκε για χρέη σε πλειστηριασμό ξεκινώντας έτσι το προσωπικό του δράμα. Ξεκίνησε από την Πάτρα και έγινε πασίγνωστος. Για πολλά χρόνια μεσουρανούσε σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος».

Κανείς δεν μπορούσε να διανοηθεί πως και αυτός θα ήταν θύμα της οικονομικής κρίσης. Δικοί του άνθρωποι λένε πως βρήκε καταφύγιο στο αυτοκίνητο και πως αυτοί τον βοηθούν δίνοντας του τα απαραίτητα.
Τα πράγματα πήγαιναν καλύτερα για αυτόν αφού μετά από αρκετά χρόνια που είχε αφήσει τις πίστες, δέχτηκε επαγγελματική πρόταση για να ξαναεμφανιστεί. Όμως από το 2010 άλλαξαν τα πάντα που αφορούσαν τα οικονομικά του αλλά και τα προσωπικά του.

Χώρισε και μετά τα οικονομικά προβλήματα αυξήθηκαν. Δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο που είχε πάρει για να φτιάξει το σπίτι του. Κοιμόταν αρχικά σε φίλους αλλά επειδή δεν ήθελε να γίνεται βάρος, αποφάσισε να κοιμάται στο αυτοκίνητο του.

πηγή: Newsit.gr