Δέσποινα Βανδή: Δεν αντέχω Ντέμη – Μη με αφήνεις μόνη

Δέσποινα Βανδή: Δεν αντέχω Ντέμη

Η Δέσποινα Βανδή και το ξέσπασμα. Της κόπηκε το γέλιο γιατί δεν περίμενε πως τόσα χρόνια θα είχαν πάει χαμένα. Τι πραγματικά συνέβη όμως;

Η Βανδή ξέσπασε γιατί δεν περίμενε πως θα είχαν σχηματίσει τόσο άσχημη εικόνα για αυτήν. Θέλησε να βρει μια λύση πριν είναι πάρα πολύ αργά. Η ημέρα κυλούσε με τη Δέσποινα να προετοιμάζεται για το The Voice, άλλωστε η χαρά της ήταν μεγάλη που θα συμμετείχε σε τέτοιο show.

Όταν δέχτηκε τις ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους ένιωσε σαν να την είχαν σπρώξει στον τοίχο. Δεν τους ενδιέφερε τόσο πολύ το νέο Show αλλά η νέα Βανδή. Την στενοχώρησε πολύ το γεγονός ότι ο κόσμος είχε την εντύπωση πως ήταν ένα τέρας και τώρα μεταλλάχτηκε σε νεράιδα.

Όταν επέστρεψε στο σπίτι οι σκέψεις της ήταν τόσο έντονες. Δεν είναι μια απλή τραγουδίστρια, υπάρχει μια μεγάλη πορεία πίσω της. Ο Ντέμης στο πλευρό της την στήριξε όπως κάνει πάντα. «Τι λάθη έχω κάνει; Βοήθησε με να τους δείξω πως αυτοί έχουν κάνει το λάθος» Δεν έβγαινε να απαντήσει στις ερωτήσεις για απλά δεν αισθανόταν την ανάγκη.

Παραδέχεται ότι ήταν λάθος της. Το άσχημο όμως είναι ότι δεν αντιλήφθηκε τα άσχημα σχόλια που της έκαναν εδώ και καιρό. Η Δέσποινα φαίνεται πως αλλάζει ρότα. Είναι αποφασισμένη να ξανακερδίσει τον κόσμο, γνωρίζοντας πλέων τα λάθη του παρελθόντος.

πηγή: Περιοδικό YES