Η επιστολή του Φώτη Σεργουλόπολου για το δημοσίευμα

Φώτης Σεργουλόπολους: Παντρεύτηκε γνωστό σεφ στο εξωτερικό

Αυτή είναι η επιστολή του Φώτη Σεργουλόπουλου για το δημοσίευμα για την προσωπική του ζωή.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος απάντησε σε δημοσίευμα που αφορούσε την προσωπική του ζωή, με μία επιστολή. Χθες στο Πρωινό διαβάστηκε ένα μέρος της επιστολής…
Αυτή είναι ολόκληρη η επιστολή του Φώτη Σεργουλόπουλου:
Την 1-12-2013 σε εφημερίδα δημοσιεύτηκε άρθρο, που υπογράφεται από κάποιον κύριο Θάνο Μακρογαμβράκη, στο οποίο επιχειρείται μια άκαιρη εκτενής αναφορά στην προσωπική μου ζωή και μια αποτυχημένη προσπάθεια “διασταλτικής” ερμηνείας, των περιορισμένων και τυπικών δηλώσεών μου ως προς τα θέματα που με αφορούν.
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα περιέχει ψευδείς και ανυπόστατες πληροφορίες και χρησιμοποιεί, με αήθη και ευτελή τρόπο, πρόσφατο γεγονός που έλαβε χώρα και με αφορά, για να προκαλέσει το ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού και κατ’ επέκταση τον αριθμό πωλήσεων των φύλλων του.
Επειδή η συγκεκριμένη τακτική του συντάκτη και της εφημερίδας είναι υστερόβουλη και χρησιμοποιεί εσκεμμένη παραπληροφόρηση για λόγους σκοπιμότητας, προτίθεμαι, για την προάσπιση των δικαιωμάτων μου, να προσφύγω στη δικαιοσύνη, κατά του συγκεκριμένου συντάκτη και του εντύπου και κατά κάθε εντύπου ή άλλου μέσου μαζικής ενημέρωσης, (ραδιοτηλεοπτικού σταθμού ή ηλεκτρονικού τύπου) που θα αναπαράξει με οποιοδήποτε τρόπο το συγκεκριμένο δημοσίευμα.
Φώτης Σεργουλόπουλος.

www.gossip-tv.gr