Η γη της ελιάς – Επεισόδια 3-4-5-6-7 – Β Κύκλος

Η γη της ελιάς - Επεισόδια 3-4-5-6-7 - Β Κύκλος
Η γη της ελιάς – Β Κύκλος -Επεισόδιο 3

Η Άννα εξομολογείται το μυστικό της στον Αποστόλη. Ο αστυνομικός, ερευνά τα βίντεο από τις κάμερες και βλέπει πως ο Ανέστης είχε περάσει από το σπίτι της Ευτυχίας. Η μικρή Αγγελική περνά όμορφες στιγμές. Η Αντιγόνη συναντά την μικρή Αγγελική, αλλά η υποδοχή δεν ήταν η αναμενόμενη.

Η γη της ελιάς – Β Κύκλος -Επεισόδιο 4

Στην παραλία βρίσκουν ένα πτώμα και αναρωτιούνται μήπως ήταν της κοπέλας που δολοφονήθηκε μπροστά στα μάτια του Λυκούργου. Η Ασπασία και η Αρετή βάζουν σε όλη την Μάνη αφίσες, εκθέτοντας την Εύα. Η Ισμήνη και ο Κωνσταντίνος χωρίζουν. Ο Μάνος και η Ιουλία θα πρέπει να καταθέσουν στην δίκη της Αθηνάς, ενώ αποφασίζουν να μείνουν αμέτοχοι.

Η γη της ελιάς – Β Κύκλος -Επεισόδιο 5

Ο δολοφόνος, στο βίντεο, φαίνεται πως φοράει ένα δαχτυλίδι των Βρεττάκων. Η Αθηνά καταλαβαίνει πως θα πρέπει να συμμαχήσει με τις συγκρατούμενες της. Ο Μάνος και η Μαρίνα, γράφουν την κόρη τους στην Α’ Δημοτικού. Ο Φίλιππος και η Βασιλική, πέφτουν θύματα απαγωγής.

Η γη της ελιάς – Β Κύκλος -Επεισόδιο 6

Οι δυο νέοι δεν σηκώνουν τον τηλέφωνο και η Χάιδω έντρομη ενημερώνει τον Λυκούργο. Το ζευγάρι αγνοείται για πολλές ώρες. Η δίκη της Αθηνάς ξεκίνα, αλλά οι πρώτες καταθέσεις είναι κατά της.

Η γη της ελιάς – Β Κύκλος -Επεισόδιο 7

Ο Κυριακός έπειτα από την δολοφονία της Βιολέτας καταλαβαίνει πως υπάρχει ένα κύκλωμα το οποίο μπορεί να βγάλει από την μέση τον οποιοδήποτε. Η Αγγελική έχει φέρει χαρά στην οικογένεια της, ενώ ο Μάνος θα την πάει την πρώτη ημέρα, στο σχολείο της. Η Χρυσούλα αποσπά χρήματα από την Ασπασία και την Αρετή.

Προβολή επεισοδίων: εδώ