Η γη της ελιάς – Όλα τα επεισόδια

Η γη της ελιάς - Όλα τα επεισόδια

Δείτε εδώ, όλα τα επεισόδια της σειράς «Η Γη της ελιάς». Μια σειρά του Ant1 που λόγω της επιτυχίας της πήρε το πράσινο φώς για δεύτερη σεζόν.

Τα γεγονότα διαδραματίζονται στην Μάνη, την περίοδο όπου πραγματοποιείται το μάζεμα της ελιάς. Μια αγροτική δραστηριότητα άκρως συμπαντική, την οποία τίποτα δεν μπορεί να διακόψει.

Ποια είναι η υπόθεση της σειράς «Η γη της ελιάς»

Ένα συνηθισμένο απόγευμα, όπως όλα τα προηγούμενα, η Μύρταλή πάει να συναντήσει τον σύντροφό της τον Στέφανο. Τους χωρίζουν μόνο λίγα χρόνια και δείχνουν πολύ αγαπημένοι. Όμως το μέρος στο οποίο πήγαν για να συναντηθούν, γίνετε παρανάλωμα του πηρός και οι δυο νέοι εξαφανίζονται.

Στο σπίτι της Μυρτάλης Βρετάκου, γίνεται πανικός. Όταν παθαίνει ο πιο ηλικιωμένος της οικογένειας, όλα ανατρέπονται και πλέον φαίνεται τι ρόλο είχε ο καθένας στην οικογένεια αυτή. Ειδικά μετά το άνοιγμα της διαθήκης του.

Η Μυρτάλη ψάχνει να βρει ποιος είναι αυτός που την θέλει νεκρή. Μαθαίνει πως ο πατέρας της πέθανε και πως την αποκλήρωσε. Μια βεντέτα ξεσπά στην οικογένεια αυτή, λόγω ενός διπλού φονικού.

Η εκδίκηση δεν αφήνει την αγάπη να επικρατήσει, καθώς οι τρεις πιο ισχυρές οικογένειες της περιοχής, μπλέκονται σε αυτήν την βεντέτα.

Πολύ μεγάλα ονόματα θα επιστέψουν στις οθόνες μας, μέσω αυτές της σειράς, καθώς θα δούμε την Μάρω Κοντού, την Λυδία Κονιόρδου και την Άντζελα Γκερέκου. Στη σειρά πρωταγωνιστούν επίσης οι: Νίκος Γαλανός, Πασχάλης Τσαρούχας, Στέφανος Κυριακίδης, Αφροδίτη Λιάντου, κ.α.

Τι θα δούμε όμως στην δεύτερη σεζόν της σειράς «Η γη της ελιάς»

Το πρώτο επεισόδιο της δεύτερης σεζόν θα προβληθεί την Δευτέρα, 19 Σεπτεμβρίου στις 21:00.

Η οικογένεια των Βρετάκων έχει μαλακώσει και δέχονται την μικρή Αγγελική. Ο Μάνος και η Μαρίνα είναι η οικογένεια της. Η Αντιγόνη είναι η μόνη αρνητική.

Η Ιουλία και ο Κυριακός θα χωρίσουν, ενώ η Μυρτάλη αποκτά αισθήματα για τον Αλέξη. Στη Μάνη φθάνει η Βασιλική, η οποία θα αποτελέσει πέτρα του σκανδάλου. Η Ηρώ, η αδερφή του Δημήτρη καταφθάνει και αυτή, αλλά θα αποτελέσει μια σκοτεινή παρουσία.

Το πτώμα του Ανέστη εντοπίζετε στο βουνό. Η Άννα και η Ευτυχία καταρρέουν στο άκουσμα της είδησης. Ποιος είναι ο δολοφόνος;

Η γη της ελιάς – όλα τα επεισόδια – Β’ σεζόν

01|03-04-05-06-07

Προβολή επεισοδίων, εδώ