Το «Μπρούσκο» φτάνει στο τέλος! Αυτό είναι το δραματικό φινάλε του

Μπρούσκο δραματικό φινάλε

Στις 27 Ιουνίου θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του « Μπρούσκο» για αυτήν τη σεζόν. Σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεκοντρόλ όλα είναι έτοιμα για τα επόμενα επεισόδια.

Ο δεύτερος κύκλος θα σηματοδοτήσει την συνέχεια του τελευταίου επεισοδίου, που θα είναι άκρως συναρπαστικό. Η σχέση του Ματθαίου και της Αναστασίας δεν φτάνει στο τέλος της, αφού και οι δυο γνωρίζουν καλά τα αισθήματα τους, έτσι προβαίνουν σε μια ενέργεια που θα συνταράξει τους πάντες.

Η Δάφνη θα φέρει στον κόσμο την κόρη της ενώ ο πατέρας του Σήφη και της Αναστασίας θα κάνει την εμφάνιση του. Ο ρόλος του Νεκτάριου θα αποκαλυφτεί! Μπήκε στην οικογένεια με δόλο ή για να γνωρίσει το αδελφό του; Έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα γιατί μεγάλωσε κάτω από άσχημες συνθήκες και στη συνέχεια θα γίνει πολύ επικίνδυνος.

Ο Αχιλλέας παντρεύεται την Μελίνα και ακολουθεί ένα τρικούβερτο γλέντι. Εκεί, κάτι θα συμβεί που θα σηματοδοτήσει την αρχή του νέου κύκλου. Το αμέσως επόμενο βράδυ θα συμβεί ένα απρόσμενο γεγονός που θα αποτελέσει μια από τις επτά ιστορίες που θα δούμε στο «Μπρούσκο» την επόμενη σεζόν!