Νέο χαστούκι για τον Κωστόπουλο μετά τον χωρισμό – Το δικαστήριο αποφάσισε

Νέο χαστούκι για τον Κωστόπουλο μετά τον χωρισμό

Για ακόμα μια φορά ο Πέτρος Κωστόπουλος βρίσκεται στο προσκήνιο και το νέο χαστούκι ήρθε μιας και τα δικαστήρια του Πειραιά έκριναν πως είναι αναρμόδια για την πτώχευση του.

Έτσι ο Κωστόπουλος δεν θεωρείτε πτωχός! Τι σημαίνει όμως αυτό για τους εργαζομένους; Το καλοκαίρι του 2013 είχε προκαλέσει εντύπωση η είδηση πως ο Κωστόπουλος έπειτα από απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πειραιά, ήταν και επίσημα πτωχός και είχε πτωχεύσει στον Πειραιά…

Οι εργαζόμενοι της ΙΜΑΚΟ που ζητούσαν δικαστικά τα δεδουλευμένα τους αλλά και τις αποζημιώσεως τους, ζήτησαν ακύρωση διότι έπειτα από στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, ο Κωστόπουλος δεν έπρεπε να πτωχεύσει και πόσο μάλλον στον Πειραιά.

Έτσι την 1 Αυγούστου 2014 το δικαστήριο δέχτηκε την αίτηση των εργαζομένων και εξαφάνισε την απόφαση με την οποία ο Κωστόπουλος ήταν πτωχός. Το δικαστήριο δέχτηκε πως ποτέ συγκριμένος δεν είχε κατοικία στον Πειραιά, αλλά ούτε και άσκησε επαγγελματικές δραστηριότητες σε αυτή την περιοχή.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε εάν ο Κωστόπουλος που ποτέ δεν έχει παρευρεθεί σε κανένα δικαστήριο, ασκήσει έφεση ως προς την απόφαση του δικαστηρίου. Οι εργαζόμενοι όμως θα συνεχίσουν τις διεκδικήσεις τους και αυτό ήταν μια νίκη για αυτούς. Η πρώτη δικαίωση…

πηγή: blogs.gossip-tv.gr