Ο Νίκος έφυγε από το σπίτι. Η ομολογία της Σταφανίδου

Ο Νίκος έφυγε από το σπίτι. Η ομολογία της Σταφανίδου

Αυτό είναι το βράδυ που σημάδεψε την Τατιάνα Στεφανίδου και δεν μπορεί να το ξεχάσει. Ο Νίκος εκείνο το βράδυ μετά από καυγά έφυγε από το σπίτι…

Ο Νίκος Ευαγγελάτος και η Τατιάνα Στεφανίδου απαντάνε κόντρα στις φήμες. Όπου και να πάνε τους βλέπει κανείς χέρι-χέρι. Ένα ζευγάρι που αγ@πιέται. Ομως τα πράγματα δεν είναι πάντα ρόδινα. Υπήρχαν καυγάδες ικανοί να φέρουν το ζευγάρι σε ρήξη. Η Τατιάνα σύμφωνα με τα όσα έχει πει σε συνεντεύξεις προσπαθεί να κάνει τον $ρωτά τους να παραμείνει ζωντανός, και ας έχουν περάσει τόσα χρόνια από τον γάμο τους.

«Προσπαθώ να σκέφτομαι και τον ωθώ να σκέφτεται κι εκείνος ακριβώς όπως σκεφτόμασταν ο ένας για τον άλλον όταν γνωριστήκαμε», τα λόγια της παρουσιάστριας. Ποιο είναι το βράδυ όμως που δεν μπορεί να ξεχάσει; Ήταν ένα βράδυ που μετά από καυγά ο Νίκος έφυγε από το σπίτι. Δύσκολες εκείνες οι ώρες για την Τατιάνα. Ηρέμησε μόνο όταν είδε τον σύζυγο της μετά από λίγες ώρες να επιστρέφει στο σπίτι. Σύμφωνα με την Τατιάνα αυτή ήταν η πιο δύσκολη στιγμή που να αφορά την σχέση της με τον σύζυγο της.

«Το “ανοίγω την πόρτα και φεύγω από το σπίτι” δεν το έκανα ποτέ. Μία φορά ο Νίκος έφυγε και πήγε βόλτα με το αυτοκίνητο. Έκτοτε δεν το ξαναέκανε ούτε εκείνος. Μετά από αυτό δεν μίλησαν για τον τσακωμό σαν να μην συνεβη ποτέ.

Όπως όλοι σε μια σχέση, έτσι και εμείς περάσαμε και δύσκολες στιγμές. Τα εμπόδια όμως δεν ήταν ανυπέρβλητα. Υπήρξαν εντάσεις. Μακάρι να μπορούσαμε να αφήσουμε τα προβλήματα της δουλειάς έξω από το σπίτι, αποκάλυψε μετά από καιρό η Τατιάνα.

Τα προβλήματα όμως πλέων έχουν ξεπεραστεί. Πάντα κρατιούνται από το χέρι, ακόμα και στον καναπέ, εάν δεν υπάρχει αυτό το άγγιγμα σημαίνει πως για κάτι ασήμαντο έχουμε τσακωθεί… Έχουμε ανάγκη από αυτήν την επαφή, εξομολογείται η Στεφανίδου.

πηγή: Athensmagazine.gr