Ο πρώτος από εμάς – Όλα τα επεισόδια

Ο πρώτος από εμάς - Όλα τα επεισόδια
Τον Σεπτέμβριο του 2023, ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 θα προβάλλει μια νέα σειρά με τίτλο “Ο Πρώτος από εμάς“, η οποία συνδυάζει ψυχαναλυτικά στοιχεία με αισιοδοξία και βαθιά συναισθήματα.

Η σειρά, που έχει στο επίκεντρο έξι φίλους με διαφορετικές προσωπικότητες και προκλήσεις, αναδεικνύει την ισχύ της φιλίας και της αλληλοστήριξης, ιδιαίτερα όταν ένας από αυτούς, ο Άλκης, αντιμετωπίζει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η σειρά είναι εμπνευσμένη από την επιτυχημένη παραγωγή “The First of Us” της Paramount Pictures International. Υπό τη σκηνοθεσία του Πιέρρου Ανδρακάκου και με σενάριο των Νίκου Παπαδόπουλου και Γιώργου Τελτζίδη, η σειρά περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό cast, με κορυφαίους ηθοποιούς όπως οι Μάριος Αθανασίου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Αθηνά Οικονομάκου, Γιάννης Τσιμιτσέλης και Σπύρος Χατζηαγγελάκης, μεταξύ άλλων.

Επιπλέον, ο Γιάννης Βούρος επιστρέφει στην τηλεόραση, υποδυόμενος τον χαρακτήρα του Στέφανου, ενώ ο Κώστας Φαλελάκης ενσαρκώνει τον ρόλο του ΄Εβαν. Η σειρά υπόσχεται να είναι μια τραγική κομεντί που θα εξερευνά την αισιόδοξη πλευρά της ζωής, υπενθυμίζοντας στο κοινό ότι η ζωή μπορεί να ξεκινήσει ξανά και ξανά.

 

Ο πρώτος από εμάς – Όλα τα επεισόδια

1-2-3-4-5-6 

Διαβάστε όλες τις εξελίξεις τις σειράς, εδώ