Ο πρώτος από εμάς – Επεισόδιο 1-2-3-4-5-6

Ο πρώτος από εμάς - Επεισόδιο 1-2-3-4-5-6

Ο πρώτος από εμάς – Επεισόδιο 1-2-3-4-5-6. Δείτε τα επεισόδια όπως θα προβληθούν από την συχνότητα του ANT1.

Ο πρώτος από εμάς – Επεισόδιο 1

Ο Άλκης, η Κάτια, ο Νικόλας, η Έλενα, ο Φίλιππος, και η Σοφία αποτελούν μια ομάδα φίλων στα μέσα της τεσσαρακοντάδας τους, παραμένοντας ακλόνητοι παρά τις προσωπικές τους διαφορές. Έχουν υποσχεθεί να παραμείνουν αχώριστοι, αλλά η ζωή έχει άλλα σχέδια για αυτούς. Όταν ο Άλκης λιποθυμάει απροσδόκητα, οι φίλοι βρίσκονται αντιμέτωποι με την πιο τρομακτική τους πραγματικότητα, καθώς οι γιατροί δεν είναι και τόσο αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του. Έτσι, ο Άλκης αποφασίζει να διεξάγει τον πιο σημαντικό αγώνα της ζωής του, αποφασίζοντας να ζήσει πλήρως κάθε στιγμή, με τους φίλους του να τον στηρίζουν. Η ομάδα, πιο συνδεδεμένη από ποτέ, προετοιμάζεται για έναν “μαραθώνιο” που θα μεταμορφώσει τις ζωές τους όλων.

Προβολή προσεχώς

 

Ο πρώτος από εμάς – Επεισόδιο 2

Η Έλσα και η μητέρα της φτάνουν στην Αθήνα, περιμένοντας να βρουν τον Άλκη στο σπίτι, αγνοώντας ότι βρίσκεται στο νοσοκομείο και δεν έχει λάβει τα μηνύματά τους. Ο Φίλιππος, παρόλο που δεν αντιστέκεται σε μια απροσδόκητη ρομαντική περιπέτεια, βρίσκεται σε δύσκολη θέση όταν εμφανίζεται ξαφνικά η σύζυγός του.

Η Κάτια, παραμελώντας τον αρραβωνιαστικό της για να είναι δίπλα στον Άλκη, προκαλεί ανησυχία στον μέλλοντα σύζυγό της λόγω της αλλαγής στη συμπεριφορά της. Ο Άλκης, αντιμετωπίζοντας τον φόβο της επερχόμενης χειρουργικής επέμβασης και των πιθανών επιπλοκών, ανησυχεί για το μέλλον της κόρης του.

Από την άλλη πλευρά, η Σοφία ανακαλύπτει ότι έχει αφιερώσει τον εαυτό της στους άλλους και όταν μοιράζεται αυτή την ανακάλυψη με τον Κοσμά, τον σύζυγό της, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά. Τέλος, η Έλσα βρίσκει τα αποτελέσματα των εξετάσεων του πατέρα της και αρχίζει να υποψιάζεται ότι κάτι σοβαρό συμβαίνει με την υγεία του.

Προβολή προσεχώς

 

Ο πρώτος από εμάς – Επεισόδιο 3

Ο Έβαν αρχίζει να νιώθει ενοχλημένος και απειλημένος από την αναβληθείσα γαμήλια τελετή και την παρέα της Κάτιας, ειδικότερα από τον Άλκη. Ο Φίλιππος, βρισκόμενος σε δίλημμα, δυσκολεύεται να κρατήσει ένα μυστικό μακριά από τους φίλους του, φοβούμενος τις πιθανές αντιδράσεις τους. Η σύζυγος του Φίλιππου, πεπεισμένη για την απιστία του, προσπαθεί να τον πιάσει επ’ αυτοφώρω, επισκεπτόμενη το γραφείο του απροσδόκητα. Ο Νικόλας και η Έλενα ανακαλύπτουν νέες διαστάσεις στη σχέση τους, που πλέον κινείται πέρα από τα όρια της φιλίας.

Η Κάτια, βρισκόμενη σε συναισθηματικό χάος, αναθεωρεί τις επιλογές της, καθώς η σχέση της με τον Άλκη φαίνεται να έχει βαθύτερες ρίζες από ό,τι πίστευε. Τέλος, η Έλσα, ακούγοντας κατά λάθος μια συζήτηση του πατέρα της με τους φίλους του, βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοκαριστική πραγματικότητα. Πώς θα χειριστεί την κατάσταση;

Προβολή προσεχώς

 

Επεισόδιο 4

Ο Νικόλας βρίσκεται σε μια δύσκολη θέση, προσπαθώντας να ισορροπήσει μεταξύ των σχέσεών του με τη Ζωή και την Έλενα, ενώ ταυτόχρονα επιλέγει να προσφέρει την υποστήριξή του στην Έλσα με τον πιο αλτρουιστικό τρόπο. Μια απροσδόκητη επίσκεψη θα φέρει την Κάτια σε δίλημμα, και ενώ ο Έβαν περιμένει με ανυπομονησία τον επερχόμενο γάμο τους, εκείνη και ο Άλκης καταλήγουν να πλησιάζουν επικίνδυνα.

Η προσπάθεια του Κοσμά να επιδιορθώσει τον ελαττωματικό θερμοσίφωνα οδηγεί σε μια κρίση μεταξύ του και της Σοφίας. Τέλος, η εορτή των γενεθλίων του Νικόλα θα αποτελέσει τον καταλύτη για μια σημαντική αποκάλυψη που θα δημιουργήσει ταραχή στην ομάδα των φίλων.

Προβολή προσεχώς

 

Επεισόδιο 5

Η ομάδα φίλων, παραμένοντας σταθερά ενωμένη, υποστηρίζει ακλόνητα τον Φίλιππο μετά τη σοκαριστική του αποκάλυψη, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους. Η Κάτια αρχίζει να ψάχνει το παρελθόν του Έβαν, αλλά και αυτός ανακαλύπτει κάτι για εκείνη που τον κάνει να αμφιβάλλει. Οι προσπάθειες της Έλσας να αντιμετωπίσει τον Άλκη με τις αλήθειες του παρελθόντος του φαίνεται να έχουν αποτέλεσμα.

Ο Άλκης και η Κάτια αποκαλύπτουν στους υπόλοιπους φίλους το σχεδόν-φιλί τους, ενώ ο Φίλιππος, μετά από μια ρομαντική νύχτα με τον Αλέξη, αποφασίζει να αντιμετωπίσει τη νέα του πραγματικότητα με ανοιχτά μάτια. Η άφιξη ενός νέου προσώπου θα προκαλέσει αναταραχή στη Σοφία, ενώ μια ξαφνική επίσκεψη από το παρελθόν θα σηματοδοτήσει το ξεκίνημα ενός νέου κεφαλαίου στη ζωή του Άλκη.

Προβολή προσεχώς

 

Επεισόδιο 6

Η εμφάνιση του πατέρα του Στέφανου φέρνει συναισθηματική φόρτιση στον Άλκη, ο οποίος καταλήγει στο νοσοκομείο λόγω μιας απρόσμενης αδιαθεσίας. Ο Φίλιππος, αφήνοντας πίσω τη σύζυγο και τα παιδιά του, επιλέγει να μείνει με τον Αλέξη, μια απόφαση που προκαλεί σοκ στον φιλικό του κύκλο.

Ο Αλέξης τον συνοδεύει στο νοσοκομείο, προκαλώντας αναταραχή μεταξύ των φίλων τους και όχι μόνο. Η Έλσα βιώνει ενοχές, πιστεύοντας ότι είναι υπεύθυνη για την αδιαθεσία του πατέρα της. Ο Νικόλας και η Έλενα δεν είναι ξεκάθαροι σχετικά με τη σχέση τους, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορούν να κρύψουν την ερωτική τους έλξη. Μέσα από μια φωτογραφία και κάποιους στίχους που ο Άλκης έγραψε στην Κάτια πριν από 20 χρόνια, αναγνωρίζουν την αγάπη τους και ενδίδουν στον έρωτά τους. Ωστόσο, αυτή η φωτογραφία θα καταλήξει σε λάθος χέρια, προκαλώντας νέες ταραχές…

Προβολή προσεχώς

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.