Μόνο εδώ, όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι της Μενεγάκη

όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι της Μενεγάκη

Τα Μελίσσια πήραν φωτιά… Οι φωνές της ακούγονταν παντού… Τα ουρλιαχτά της ακούγονταν έξω από το σπίτι και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Το YES ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ – καρέ τα όσα συνέβησαν. Βαριές κουβέντες, μέχρι και αποχωρίσεις με μπηχτές. «Φύγε και μη ξαναπατήσεις στο σπίτι μου», φώναζε η Μενεγάκη την ώρα που ιδιοποιήθηκε το περιπολικό. Στις 10 το βράδυ η πόρτα της βίλας άνοιξε και ο Φιλιππινέζος με τα πράγματα του επιβιβάστηκε σε ταξί.

Λόγος της διαμάχης; Η Ελένη δεν υπέγραφε την ανανέωση του συμβολαίου του και αυτός ζητούσε εξηγήσεις. Έτσι ξεκίνησαν και τα ουρλιαχτά, κάνοντας λόγο πως εάν δεν είχε φτάσει η αστυνομία, η κατάσταση θα είχε ξεφύγει από τον έλεγχο.

Πάντως από το περιβάλλον της παρουσιάστριας λέγεται πως η Ελένη δεν τον απέλυσε. Η συνεργασία τους είχε λήξει. Λέγεται πως αυτός δεν υπέγραφε για την αποχώρηση του, προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας και πως η Ελένη κάλεσε η ίδια την αστυνομία για να είναι νομικά καλυμμένη.

ο Φιλιππινέζος