Μόνο εδώ, όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι της Μενεγάκη

0
όλα όσα συνέβησαν στο σπίτι της Μενεγάκη

Τα Μελίσσια πήραν φωτιά… Οι φωνές της ακούγονταν παντού… Τα ουρλιαχτά της ακούγονταν έξω από το σπίτι και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας για να μην ξεφύγει η κατάσταση.

Το YES ήταν εκεί και κατέγραψε καρέ – καρέ τα όσα συνέβησαν. Βαριές κουβέντες, μέχρι και αποχωρίσεις με μπηχτές. «Φύγε και μη ξαναπατήσεις στο σπίτι μου», φώναζε η Μενεγάκη την ώρα που ιδιοποιήθηκε το περιπολικό. Στις 10 το βράδυ η πόρτα της βίλας άνοιξε και ο Φιλιππινέζος με τα πράγματα του επιβιβάστηκε σε ταξί.

Λόγος της διαμάχης; Η Ελένη δεν υπέγραφε την ανανέωση του συμβολαίου του και αυτός ζητούσε εξηγήσεις. Έτσι ξεκίνησαν και τα ουρλιαχτά, κάνοντας λόγο πως εάν δεν είχε φτάσει η αστυνομία, η κατάσταση θα είχε ξεφύγει από τον έλεγχο.

Πάντως από το περιβάλλον της παρουσιάστριας λέγεται πως η Ελένη δεν τον απέλυσε. Η συνεργασία τους είχε λήξει. Λέγεται πως αυτός δεν υπέγραφε για την αποχώρηση του, προκαλώντας την αντίδραση της παρουσιάστριας και πως η Ελένη κάλεσε η ίδια την αστυνομία για να είναι νομικά καλυμμένη.

ο Φιλιππινέζος
Share.