Πόπη Μαλλιωτάκη: “Τα θέλω μου” – Το νέο της τραγούδι και ο επικείμενος γάμος της

Πόπη Μαλιοτάκη: "Τα θέλω μου"

Η Πόπη Μαλλιώτακη μιλάει αποκλειστικά στο Greek TV για το νέο της τραγούδι ” Τα θέλω μου”, αλλά για και τον επικείμενο γάμο της…

Η Πόπη ανοίγει μια νέα σελίδα στη ζωή της, μια σελίδα που θα της σβήσει τις δυσάρεστες αναμνήσεις και θα την οδηγήσει στην ευτυχία…

Πόπη, σύντομα θα ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιά σου Φίλιππο. Πως έγινε η γνωριμία σας;

Μας είχε καλέσει μία κοπέλα στο πάρτι γενεθλίων της, είχαμε κάποιους κοινούς γνωστούς, κι έτσι καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι.

Πως σου έκανε πρόταση γάμου; Με την κλασική διαδικασία; ή σκέφτηκε κάτι ξεχωριστό;

Θεωρώ ότι ήταν κλασσική διαδικασία. Ήμασταν διακοπές στο Πήλιο, τρώγαμε κάτω από το ηλιοβασίλεμα και ξαφνικά έτσι όπως πήγα να πιω από το ποτήρι μου, βρήκα το δαχτυλίδι. Έτσι είπα το «ναι».

Ποια ήταν η αντίδραση του γιου σου Βασίλη όταν έμαθε για την σχέση σου; Την αποδέχτηκε αμέσως;

Ο Βασίλης μου είναι λογικός και πάντα καταλαβαίνει και αποδέχεται τις πράξεις μου. Έτσι και με αυτή. Μιλήσαμε μεταξύ μας, όλοι μαζί και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Τα πηγαίνει καλά με τον μέλλον σύζυγο σου;

Ναι, πολύ καλά θα έλεγα. Είναι σαν δύο καλοί φίλοι μεταξύ τους.

Πότε θα γίνει ο γάμος;

Ο γάμος θα γίνει προς το τέλος του καλοκαιριού

Ακούσαμε το νέο σου τραγούδι με τίτλο ” Τα θέλω μου”…, το οποίο και το αφιερώνεις στον μέλλοντα σύζυγο σου.. Πες μου δυο λόγια για το νέο σου τραγούδι .

Είναι το νέο μου άκρως καλοκαιρινό τραγούδι σε μουσική του Πάνου Ρουμελιώτη, στίχους της Νάντιας Διαμαντοπούλου και της Μαρίας Αντωνάκη. Στο τραγούδι συμμετέχει και ο rapper Alexandros, ενώ λύρα παίζει ο Γιώργος Κοτσιφάκης.

Αν δεν κάνω λάθος ο σύντροφός σου είναι παραγωγός ταινιών και έχει σκοπό να σας δοκιμάσει σε μία ταινία μικρού μήκους . Πείτε μου λίγα λόγια για την ταινία.

Ναι, θα συμμετέχω σε ρόλο guest. Η ταινία μικρού μήκους αυτό τον καιρό ετοιμάζεται και το σενάριο είναι από την Αθηνά Ισιγώνη.Η ηθοποιία είναι κάτι που αγαπάτε; Έχετε σκεφτεί να κάνετε κάποια μαθήματα υποκριτικής για να ανταπεξέλθετε στον ρόλο της ταινίας ;

Η ηθοποιία σαν ηθοποιία είναι κάτι που μου αρέσει. Την θεωρώ μία πάρα πολύ όμορφη τέχνη και λατρεύω τους ανθρώπους που έχουν ταλέντο σε αυτό. Τώρα, όσον αφορά, τα μαθήματα υποκριτικής… αν χρειαστούν, εννοείται πως θα κάνω

Θα σε δούμε από την νέα τηλεοπτική σεζόν στην τηλεόραση; Έχεις κανονίσει κάτι;

Ίσως με δείτε σε κάτι ξεχωριστό από την επόμενη σεζόν. Δεν αποκαλύπτω όμως περισσότερα, βρίσκομαι σε συζητήσεις.

Κίκου Ελένη