Ραντεβού – Τα επεισόδια – STAR

Ραντεβού - Τα επεισόδια Ραντεβού – Τα επεισόδια – STAR. Ο Μάρκος Σεφερλής επιστρέφει αυτή την τηλεοπτική σεζόν με μια μοναδική ψυχαγωγική εκπομπή που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο.

Πρόκειται για ένα οικογενειακό τηλεπαιχνίδι, το οποίο από την πρώτη ημέρα προβολής του έδειξε πως κέντρισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Στόχος του τηλεπαιχνιδιού το οποίο έχει όνομα «Ραντεβού» είναι να βρούμε το ιδανικό μας ταίρι. Πρόκειται συνεπώς για ένα τηλεπαιχνίδι παρόμοιο με αυτό «Ραντεβού στα τυφλά».

Ο παίκτης μέσω ερωτήσεων προσπαθεί να κρίνει πιο άτομο είναι κατάλληλο για αυτόν, κάνοντας του ερωτήσεις, χωρίς μάλιστα να έχει κάποια οπτική επαφή μαζί του. Ο παίκτης κρίνει τις απαντήσεις και με τη βοήθεια του Μάρκου Σεφερλή κάνει την επιλογή του.

Ο παίκτης μπορεί να έχει μαζί του ένα συγγενικό ή φιλικό του πρόσωπο, το οποίο μπορεί να τον καθοδηγήσει. Η μπάντα της εκπομπής παίζει συνεχώς τραγούδια ώστε να ανεβαίνει η διάθεση του κοινού.
Το ζευγάρι που θα προκύψει κερδίζει ένα ταξίδι σε περιοχή της Ελλάδας, με τα πάντα πληρωμένα, αλλά και 1.000 ευρώ μετρητά.