Σκοτώθηκαν Λιάγκας – Ζέτα! Μετά τα άσχημα λόγια του η Ζέτα τώρα επιτίθεται

Σκοτώθηκαν Λιάγκας - Ζέτα

Έντονη κόντρα μεταξύ της Ζέτας Μακρυπούλια και του παρουσιαστή Γιώργου Λιάγκα! Ο λόγος; Οι πρωινές εκπομπές της επόμενης σεζόν!

Το Yes αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο σχετικά με τον πόλεμο που έχει ξεκινήσει μεταξύ τους. Ακόμα και εάν η ηθοποιός δεν έχει υπογράψει για να αναλάβει το πρωινό στο Mega του χρόνου, εντούτοις τα καρφιά δίνουν και παίρνουν.

Η Μακρυπούλια αρχικά μίλησε για το πρωινό του Mega και για τα όσα ακούγονται πως αυτή θα αναλάβει την πρωινή εκπομπή μιας και τα νούμερα του Κωστόπουλου δεν είναι τα αναμενόμενα. Δήλωσε πως η συνεργασία της με το μεγάλο κανάλι έγινε στα πλαίσια του Just the two of us, και πως και οι δύο πλευρές χαίρονται για αυτή την συνεργασία. Θα γίνουν και αλλά πράγματα στο μέλλον. Δεν έχει αναφέρει πως θα κάνει το πρωινό και πως όταν πάρει την απόφαση να το κάνει, τότε θα βγει η ίδια και θα το πει.

Ο Λιάγκας είπε πως είναι ανiθικο να μιλά κάποιος πως θα πάρει την πρωινή εκπομπή ενός καναλιού τη στιγμή που ήδη υπάρχει οικοδεσπότης. Η Ζέτα απάντησε άμεσα, λέγοντας πως είναι άσχημο να την λένε ανiθικη και πως θα κλέψει την θέση κάποιου αλλού. Είναι πολύ άσχημο αυτό τόσο για αυτήν όσο και για την οικογένεια της.

Σκεφτείτε τι έχει να γίνει εάν τελικά η Ζέτα βρεθεί στην επόμενη σεζόν απέναντι από τον Λιάγκα!