Σκοτώθηκαν Μενεγάκη – Ματέο για την Σπυροπούλου! Βαριές κουβέντες

Σκοτώθηκαν Μενεγάκη - Ματέο για την Σπυροπούλου

Η Μενεγάκη περίμενε πως και πως το καλοκαίρι, αλλά όλα της πήγαν στραβά… Η απόφαση του δικαστηρίου υπέρ του Λάτσιου, με την Μενεγάκη να πρέπει να του δώσει 700.000 ευρώ, αλλά να ήταν μόνο αυτό….

Η Ελένη έπεσε ψυχολογικά με τον Ματέο δίπλα της να προσπαθεί να την ηρεμίσει, αλλά το ένα πρόβλημα διαδέχεται το άλλο και έτσι τσακώθηκαν πολύ άσχημα και ο λόγος η Σπυροπούλου! Η ξανθιά παρουσιάστρια άθελα της έκανε έξωφρενων την Μενεγάκη με τις τρελές απατήσεις της για τη νέα της εκπομπή.

Ο Ματέο προσπάθησε να την ηρεμίσει αλλά τίποτα, αυτή έξω φρενών. Βλέποντας μάλιστα πως ο σύντροφος της ήταν υπέρ της Σπυροπούλου, ξέσπασε ο καυγάς. Βαριές κουβέντες αντάλλαξε το ζευγάρι με την παρουσιάστρια να του ζητά εξηγήσεις.

Ποιες είναι όμως οι απαιτήσεις της Σπυροπούλου;

Ζήτησε το πλατό της να είναι πάντα «στημένο» και να μην «λύνεται» για άλλη εκπομπή. Ζητά τα βιογραφικά των ανθρώπων που θα είναι μαζί της στην εκπομπή και απαιτεί από αυτούς αποκλειστικότητα, δηλαδή να μην εργάζονται αλλού. Ακολουθεί έτσι τις τακτικές της Μενεγάκη…

Μετά από όλο αυτό το σκηνικό, η Ελένη και η Σπυροπούλου συναντήθηκαν στη Μύκονο, δίνοντας αμοιβαίες εξηγήσεις και όλα καλά…