Ζωή μου – Όλα τα επεισόδια

Ζωή μου - Όλα τα επεισόδια
Ζωή μου, δείτε όλα τα επεισόδια της νέας καθημερινής σειράς που θα προβάλλεται τη φετινή σεζόν από το STAR.

Τρεις γυναίκες, η Δήμητρα, η Στέλλα και η Μαρία μεγάλωσαν στο ορφανοτροφείο και είναι αχώριστες φίλες. Έχουν και οι τρεις τους επιλέξει να ζουν διαφορετικές ζωές. Η Μαρία ζει μακριά από όλους καθώς θέλει να κρύψει από όλους το ότι έφερε στον κόσμο ένα παιδί από μια παλιά της σχέση. Η Στέλλα ζει μια ευτυχισμένη ζωή στο πλευρό του συζύγου της, ενώ προσπαθεί να αποκτήσει παιδί. H Δήμητρα για πρώτη φορά στη ζωή της γίνεται μέρος μιας οικογένειας.

Όμως η οικογένεια του Ηλία δεν είναι μια τυχαία οικογένεια. Είναι μια πάμπλουτη οικογένεια που κατέχει τον έλεγχο όλου του νησιού. Ο γιος του ο Θέμης έχει απομακρυνθεί πολλά χρόνια από την οικογένεια του.

Η Μανια η οποία και αυτή μεγάλωσε στο ορφανοτροφείο συνεχίζει ακόμα και σήμερα να θεωρεί τις 3 κοπέλες εχθρούς της και προσπαθεί συνεχώς να τις κάνει κακό. Ο Αντώνης και η γυναίκα του προσπαθούν να βρουν τις ισορροπίες της ζωής τους μετά από ένα τραγικό συμβάν. H Βέττα προσπαθεί να ξεφύγει από τον κατήφορο που έχει πάρει και να ζήσει μια αξιοπρεπή ζωή. Τέλος, ο Μάνος, ο οποίος είναι αστυνομικός αναγκάζεται να πουλήσει την ψυχή του με σκοπό να σώσει την άρρωστη κόρη του.

Όλοι αυτοί που αναφέρθηκαν παραπάνω μπλέκονται σε περιέργειες καταστάσεις, με τις ζωές τους να τινάζονται στον αέρα καθώς συμβαίνει μια δολοφονία. Το παρελθόν επιστρέφει. Άλλους θα τους καταστρέψει και άλλους θα τους δικαιώσει.

Στην σειρά Ζωή μου πρωταγωνιστούν οι εξής: Κατερίνα Γερονικολού, Κρίστη Παπαδοπούλου, Παναγιώτα Βιτεντζάκη, Μαρία Ιωάννου, Γιάννης Αϊβάζης, κ.α.

Το σενάριο της σειράς βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο της Καρμέλας Κατσαμένη.

Ζωή μου – Όλα τα επεισόδια

Επεισόδιο 1-2-3-4-5