Ζωή μου επεισόδιο 1-2-3-4-5

Ζωή μου επεισόδιο 1-2-3-4-5

Ζωή μου επεισόδιο 1

Η Δήμητρα ετοιμάζεται να παντρευτεί ενώ ανησυχεί μήπως η κολλητή της φίλη Μαρία δεν καταφέρει να παρευρεθεί στην τελετή. Ο Κώστας, ο φίλος του γαμπρού έρχεται από την Γαλλία για να βρεθεί στο πλευρό του φίλου του, μόνο η κουμπάρα λείπει. Η Μαρία πήγε σε δικηγόρο για να υπογράψει κάποια έγγραφα σχετικά με την κόρη της. Πως εάν πάθει κάτι θα μείνει μαζί με την Δήμητρα. Ο γάμος γίνεται και το ζευγάρι ετοιμάζεται για τον μήνα του μέλιτος. Ο γαμπρός λέει πως θα πάει στο γραφείο, αλλά συναντιέται με την Μαρία στο αυτοκίνητο το οποίο εκρήγνυται και σκοτώνει και τους δυο.

Ζωή μου επεισόδιο 2

Όλοι μαθαίνουν πως η Μαρία και ο Άγης είναι νεκροί και σοκάρονται. Η Δήμητρα θέλει να μάθει γιατί ο άνδρας της ήταν μαζί με την Μαρία. Ο πατέρας του Άγη κατηγορεί τον αστυνομικό που είχε βάλει για να βλάψει την Μαρία, πως σκότωσε και τον γιο του. Ο αστυνομικός του λέει πως δεν προκάλεσε αυτός την έκρηξη. Η Δήμητρα είναι ράκος. Στο πλευρό της ο Κώστας και η φίλη της Στέλλα.

Ζωή μου επεισόδιο 3

Η Δήμητρα όταν μαθαίνει πως η Μαρία ήταν μαζί με τον άντρα της επιτίθεται στους πάντες. Πιστεύει πως της έκρυβαν πως ο άντρας της είχε δεσμό με την φίλη της. Θεωρεί ακόμα πως ο άνδρας της πήγε σε απόμερο μέρος με την Μαρία λέγοντας της ψέματα. Ο Γιάννης βρίσκεται στο σπίτι της Μανιας.

Ζωή μου επεισόδιο 4

Η ζωή ανησυχεί για την μητέρα της, καθώς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί της. Η Στέλλα της λέει πως η Μαρία έχει πάει στο εξωτερικό. Η οικογένεια Δρουση υποφέρει, ενώ η Δήμητρα είναι ράκος. Ο Άγης και η Μαρία δολοφονήθηκαν σύμφωνα με το πόρισμα της αστυνομίας. Η Στέλλα ανοίγει το κουτί που της άφησε η Μαρία.

Ζωή μου επεισόδιο 5

Η Μάνια παίρνει συνέντευξη από τον Ηλία, ενώ μια εκλέξει περιμένει τον Αντώνη. Η Στέλλα λέει στην Δήμητρα για τα έγραφα της Μαρίας και την μικρή ζωή. Η Βέτα ονειρεύεται μια καλύτερη ζωή. Ο Θέμης τηλεφωνεί στην Στέλλα, αλλά το σηκώνει η Ζωή. Αυτός σοκάρεται όταν μαθαίνει πως είναι κόρη της Μαρίας.