Μοιραίος Έρωτας – Αποκλειστικές Εικόνες

Αποκλειστικές εικόνες του Greek TV για την τούρκικη σειρά Μοιραίος Έρωτας που έκανε τρομερά νούμερα τηελεθέασηςςς
Στο Mega το έτος προβολής 2011.

 Αποκλειστικές Εικόνες
εχθροσ
οικογενεια
σχεση
πρωταγωνιστρια
κακια
τηλεφωνο
συλληψη


Πριγκήπισσα Τζίτζι

Πριγκήπισσα Τζίτζι

Μια φορά και έναν καιρό ένας βασιλιάς και η βασίλισσα του, έκαναν ένα κοριτσάκι και το ονόμασαν Τζίτζι. Καθώς μεγάλωσε οι γονείς της, της είπαν πως για να κυβερνήσει δίκαια και σωστά θα πρέπει να μάθει τα πάντα για τους ανθρώπους γι’αυτό και την έστειλαν εδώ, στη γη.Εξομολογήσεις ενός οικονομικού δολοφόνου

Εξομολογήσεις ενός οικονομικού δολοφόνου

Περιγραφή

Ο John Perkins εργαζόταν για μία δεκαετία (’71-’81) στην πολυεθνική εταιρεία Chas. T. Main. Φαινομενικά, τουλάχιστον. Διότι όπως ο ίδιος αποκαλύπτει, ο πραγματικός του εργοδότης ήταν οι μυστικές υπηρεσίες της πατρίδας του. Ο αληθινός ρόλος του Perkins ήταν εκείνος του ‘οικονομικού δολοφόνου’, ενός μυστικού πράκτορα που ανάλογα με τις επιταγές της αμερικανικής πολιτικής ταξίδευε ανά τον κόσμο με σκοπό να εδραιώσει την οικονομική αυτοκρατορία των Η.Π.Α. που είχε αρχίσει να δημιουργείται μετά το πέρας του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου. Στο στόχαστρο, οι πλουτοπαραγωγικές πηγές άλλων κρατών (συνήθως του τρίτου κόσμου) και η πολιτικοοικονομική τους ομηρία μέσω εξουθενωτικής δανειοδότησης.
Ένας απ’ τους λίγους ανθρώπους που τίμησαν την Ελληνική τηλεόραση με την ξεχωριστή τους δουλειά, από τους πλέον αναγνωρίσιμους και αληθινά μάχιμους δημοσιογράφους, ένας δεινός ντοκιμαντερίστας κι ανήσυχος συγγραφέας, επιχειρεί το πρώτο του ηχηρό κινηματογραφικό χτύπημα στις εγχώριες αίθουσες. Ο Στέλιος Κούλογλου, βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο-ομολογία του John Perkins («Confessions Of An Economic Hitman») αλλά και την ίδια τη μαρτυρία του Αμερικανού πρώην πράκτορα προκειμένου να ρίξει φως ‘με ονόματα και διευθύνσεις’ σε θέματα όπως το παρασκήνιο και τις τεχνικές του αμερικανικού επεκτατισμού, το συνεχώς διευρυμένο παγκόσμιο φαινόμενο της φτώχειας, την αλήθεια πίσω από τα τεράστια χρέη των χωρών του τρίτου κόσμου, τις κρυφές αιτίες του πολέμου στο Ιράκ, το ρόλο των τσακαλιών της CIA και της Παγκόσμιας Τράπεζας. Στην αλυσίδα των καθηλωτικών μαρτυριών τόσο του Perkins όσο κι αρκετών ακόμα εμπλεκομένων, δε λείπουν σημαντικές πληροφορίες για μυστηριώδη αεροπορικά δυστυχήματα που στέρησαν τη ζωή σε πολιτικούς ηγέτες της λατινικής Αμερικής οι οποίοι τόλμησαν να αντιταχθούν στα οικονομικά επεκτατικά σχέδια των Η.Π.Α.