Μπρούσκο – επεισόδιο 43

Ο
Αχιλλέας μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Ο οργανισμός του έχει δεχτεί μεγάλη
ποσότητα δηλητηρίου από το κέικ που του
έφτιαξε η Δήμητρα. Η Δάφνη φεύγει από
το σπίτι του άντρα της και μετακομίζει
στην Κωνσταντίνα. Ο Διαμαντής είναι
έξαλλος με το παρελθόν της γυναίκας
του.

Προβολή: ANT1

Η αρχική σελίδα για το ΜπρούσκοΤεστ για κορίτσια – Είσαι καλή στο κρεβάτι;

Τεστ μόνο για κορίτσια - Είσαι καλή στο κρεβάτι;

var numQues = 14; var numChoi = 3; var answers = new Array(14); answers[0] = “1”; answers[1] = “1”; answers[2] = “1”; answers[3] = “1”; answers[4] = “1”; answers[5] = “1”; answers[6] = “1”; answers[7] = “1”; answers[8] = “1”; answers[9] = “1”; answers[10] = “1”; answers[11] = “1”; answers[12] = “1”; answers[13] = “1”; function getScore(form) { var score = 0; var currElt; var currSelection; for (i=0; iΠροχωρούν σε κατάληψη οι φοιτητές του ΤΕΙ Πύργου

Προχωρούν σε κατάληψη οι φοιτητές του ΤΕΙ Πύργου

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης η γενική συνέλευση του Συλλόγου Σπουδαστών ΤΕΙ Πύργου που αποφάσισε τα εξής:

1) Κατάληψη του ΤΕΙ έως και την Παρασκευή.
2)  Να υπάρξει συμμετοχή στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία του Πύργου της Τετάρτη στις 10 το πρωί.
3)  Να πραγματοποιηθεί νέα Γενική Συνέλευση το απόγευμα (5 μ.μ.) της Τετάρτης ώστε να συζητηθούν οι επόμενες κινήσεις των σπουδαστών.

Πηγή: patrisnews.grΤρομερή οφθαλμαπάτη

Μια οφθαλμαπάτη στην οποία γίνεται το απόλυτο μπέρδεμα. Μια οφθαλμαπάτη πολύ διαφορετική από τις άλλες. Γίνετε το απόλυτο μπέρδεμα. Δεν ξέρουμε από πού ξεκινούν
και που τελειώνουν τα πόδια.Η πιο πολυσύχναστη γειτονιά

Αυτή είναι η πιο πολυσύχναστη γειτονιά και βρίσκεται στην Κίνα. Το καταλαβαίνουμε από το άπλωμα των ρούχων.
Όλοι μια οικογένεια πια…Ο ερωτευμένος σκύλος

Ο ερωτευμένος σκύλος

Ένα πασίγνωστο video  που δείχνει την
αγάπη του σκύλου για την κυρία. Μετά από αυτό η  γυναίκα σίγουρα δεν θα
ξαναπλησιάσει κανέναν σκύλο.Το γράμμα ενός αγράμματου φυλακισμένου στη γκόμενά του

Μετάφραση:
Μαργαρίτα, ε Μαργαρίτα
‘Ακουσα ότι τα βράδια βγαίνεις από το σπίτι και γαμ…
‘Οταν βγω από τη φυλακή θα σου γαμ…ω το μ…νί που σε πέταγε
ΣταύροςΚάτυ η κάμπια

Κάτυ η κάμπια

Ένα πάρα πολύ καλό παιδικό με πρωταγωνίστρια της Κάτυ την τρελοκάμπια. Ανήκει στα παλιά παιδικά αφού κυκλοφόρησε το 1984. Μια πάρα πολύ όμορφη και καλή κάμπια που ονειρεύεται να γίνει κάτι διαφορετικό. Περνά μια βαρετή ζωή ως κάμπια αλλά μετατρέπεται σε μια πανέμορφη πεταλούδα.Made in STAR

Made in STAR

Περιγραφή

Μια εκπομπή που
δυστυχώς κόπηκε λίγο πριν το τέλος της
φετινής σεζόν. Η Νικολέττα Ράλλη μαζί
με το πάνελ της εκπομπής μας κρατούσαν
συντροφιά κάθε μεσημέρι. Παίζονταν
θέματα που απασχολούσαν τον καλλιτεχνικό
χώρο και παρουσιάζονταν με ιδιαίτερη
μαεστρία. Παρουσιάζει η Νικολέττα Ράλλη.


Οικονομική κρίση και θεωρίες συνομωσίας

Ήμουν παρών τις προάλλες σε συζήτηση-δημόσιο διάλογο στη Λεμεσό για την κατάσταση της Κυπριακής οικονομίας. Ακούστηκαν πολλές απόψεις για διάφορες πτυχές του θέματος, με κοινή συνισταμένη το αδιαμφισβήτητο γεγονός ότι η Κύπρος εξακολουθεί να βιώνει μία πολύ σοβαρή κρίση που έγινε σοβαρότερη συνεπεία της έκρηξης στο Μαρί στις 11 Ιουλίου. Ως εδώ, τίποτε το απροσδόκητο.

Μία άποψη που ωστόσο με ξένισε, την οποία υποστήριξαν με ιδιαίτερο στόμφο 2-3 συμπολίτες μας, ήταν η θεωρία της εξωτερικής συνωμοσίας. Λέχθηκε μεταξύ άλλων, ότι για το τι βιώνει σήμερα η Κύπρος, όπως και αριθμός άλλων χωρών, από πλευράς οικονομικής κρίσης, ευθύνονται «κατά ποσοστό 99,5%» κάποια ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων, συστατικά στοιχεία ή παρακλάδια των οποίων, αποτελούν μεταξύ άλλων οι οίκοι Moody’s, Fitch, Standard & Poors, πλούσιες οικογένειες, οργανισμοί και παραοργανισμοί, οι Rothschilds, οι Goldman Sachs, ο George Soros και οι πέριξ αυτού, και, γιατί όχι, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Διεθνής Τράπεζα, κλπ.

Σκέφτηκα προς στιγμή πως οι θεωρίες συνωμοσίας δεν είναι κάτι το καινοφανές. Θυμήθηκα τα φοιτητικά μου χρόνια στη Βόρειο Αμερική στα πρώτα στάδια της δεκαετίας του ’80 και την εμμονή τότε κάποιων κύκλων, προσκείμενων κατά το πλείστο στο τότε «ειρηνιστικό» λεγόμενο κίνημα, ότι ο κόσμος όλος είναι ουσιαστικά έρμαιο της περιβόητης λέσχης Bilderberg, κύριο χαρακτηριστικό της οποίας, καθώς ελέγετο, ήταν μία αδυσώπητη απληστία προς ίδιον όφελος.

Αυτό που ενοχλεί σε αυτές τις θεωρίες, δεν είναι απλώς η επιεικώς ανεπαρκής τεκμηρίωση τους, αλλά κυρίως το γεγονός ότι τυχόν αποδοχή και υιοθέτηση τους, ειδικά και στη δική μας την περίπτωση ως Κύπρος, αποτελεί την καλύτερη συνταγή για απόλυτη αδράνεια. Αν δηλαδή τα οικονομικά μας προβλήματα είναι αποτέλεσμα εξωτερικής συνωμοσίας κάποιων πανίσχυρων κέντρων αποφάσεων, που είναι ικανά να λυγίσουν, όπως λέχθηκε, χώρες όπως η Ισπανία και η Ιταλία, που είναι σαφώς ισχυρότερες από τη δική μας, δεν προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι η μικρή Κύπρος είναι παντελώς αδύναμη να αλλάξει τη μοίρα της; Και αν έτσι έχουν τα πράγματα, τότε προς τι οι μεταξύ μας αντιπαραθέσεις, οι κόντρες με τις συντεχνίες, τα πακέτα μέτρων, κλπ; Άρα και αφού άλλοι αποφασίζουν για εμάς, ας μείνουμε στη μοίρα μας. Εκτός πια και αν κάποιος θεωρεί ότι εφ’ όσον πρόκειται για συνωμοσία των ολίγων εναντίον των πολλών σε παγκόσμιο επίπεδο, διέξοδο αποτελεί η αναβίωση, εν έτει 2011, των θεωριών του Trotsky (από τη δεκαετία του 1930) περί διαρκούς παγκόσμιας επανάστασης, για να απαλλαγούμε, αυτή τη φορά, από τους κακούς Rothschilds και Soros!

Έχω την άποψη ότι πρέπει να σοβαρευτούμε. Το ότι υπάρχουν ισχυρά οικονομικά κέντρα στο εξωτερικό δεν αμφισβητείται, ούτε και το γεγονός ότι, φυσιολογικά, αυτά τα κέντρα ενδιαφέρονται να προωθήσουν τα δικά τους συμφέροντα. Απ’ εκεί και πέρα όμως, δεν είναι οι Rothschilds που αποφάσισαν ότι η Κύπρος πρέπει να έχει ένα υδροκέφαλο δημόσιο τομέα, ούτε και oι Soros που επέλεξαν, για παράδειγμα, τον τρόπο διαχείρισης των ασφαλιστικών μας ταμείων. Αντί λοιπόν να αναζητούμε αποδιοπομπαίους τράγους σε κέντρα και οίκους του εξωτερικού, ας φροντίσουμε, με την πρέπουσα σοβαρότητα, τα του δικού μας οίκου.

Συντάκτης: Χρήστος Αναστασιάδης


Μιλάτε Αγγλικά;

Μια Αγγλίδα πηγαίνει στη Γαλλία και ψάχνει κάποιον να μιλάει την Διεθνή γλώσσα ώστε να συνεννοηθεί. Δύσκολα τα πράγματα σε μια ξένη χώρα.Oι βασιλιάδες

Περιγραφή

Η σειρά που έρχεται να αντικαταστήσει την σειρά “ η ζωή της άλλης“, έρχεται να καθιερωθεί στο τηλεοπτικό πεδίο. Ο Μάρκος Βασιλιάς σώζει από την αυτοκτονία, την πολύ πλούσια, Ευγενία Παλαιολόγου. Αυτή για να τον ευχαριστήσει του προσφέρει την πασίγνωστη  εταιρεία της.  Ο Μάρκος από φτωχός μετατρέπεται σε πλούσιος… ποιους όμως θα έχει αντίπαλους στην εταιρεία αφού άλλοι σκόπευαν να αποκτήσουν την θέση που προσφέρθηκε σε αυτόν;

Πρωταγωνιστούν Μάρθα Καραγιάννη,  Κώστας Κώκλας, Ζέτα Δούκα κα.Άννα Βίσση – Όσο έχω φωνή

Άννα Βίσση - Όσο έχω φωνή

Περιγραφή

Το πολυαναμενόμενο και ανατρεπτικό reality show που μας αποκαλύπτει τη ζωή της Άννας Βίσση, έρχεται στον Alpha.
Πρόκειται για μία μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα παραγωγή. Ατελείωτες ώρες γυρισμάτων, αποκαλυπτικές συνεντεύξεις και αναπάντεχες στιγμές, με την Άννα Βίσση να μοιράζεται μαζί μας τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας ένα πρόσωπο το οποίο έχουν δει μέχρι σήμερα, μόνο οι άνθρωποι που ζουν κοντά της.


Πειρασμός

Πειρασμός

Περιγραφή

Η ιστορία διαδραματίζεται στην Κωνσταντινούπολη. Η Firdevs είναι μία διεφθαρμένη χείρα που έχει βάλει στο μάτι τον πλούσιο adnan. Αυτός όμως παντρεύεται την 22 κόρη της Firdevs, Bihter. Η Bihter, θα έρθει αντιμέτωπη με την 16χρονη κόρη του άντρα  της, Nihal, την Courton και τη Γαλλίδα κουβερνάντα.  Η Bihter θα ερωτευτεί τον ανιψιό του άντρα της Behlul, αλλά αυτός θα ερωτευτεί την ξαδέρφη του Nihal. Η Bihter νιώθει προδομένη από τον Behlur και αυτοπυροβολείται. Ο Behlur, φεύγει από το σπίτι, και ο Adnan με την Nihal προσπαθούν να ξεπεράσουν τα γεγονότα.  


Αλ Τσαντίρι Νιούζ

Αλ Τσαντίρι ΝιούζΠεριγραφή

Λάκης Λαζόπουλος, τι άλλο; Μόνο αυτό το όνομα αρκεί ώστε να καταλάβει κανείς ότι το Αλ τσαντίρι, έρχεται για ακόμα μια χρόνια για να μας καθηλώσει στον καναπέ μας κάθε Τρίτη. Έξυπνα λόγια,  σχολιασμός της επικαιρότητας, αστεία video, αλλά και το ίδιο το ταλέντο του Λάκη μας μαγνητίζουν. Ένα ευχάριστο δίωρο, που έρχεται να μας κάνει να ξεχάσουμε τα προβλήματα της καθημερινότητας.     

Προβολή: ALPHA

23/09/2014Μίκης Θεοδωράκης

Μίκης Θεοδωράκης

Περιγραφή

Η σειρά αποτελεί την Οδύσσεια της ζωής και του έργου του Μίκη Θεοδωράκη που ζωντανεύουν στα μάτια του θεατή εικόνες και συναισθήματα που με λόγο γλαφυρό αφηγείται ο ίδιος ο δημιουργός. Δεκάδες χώροι, εκατοντάδες ηθοποιοί, ντοκουμέντα και βέβαια η μουσική του, συνθέτουν το μακρύ βιωματικό ταξίδι του Μίκη Θεοδωράκη στην ιστορία της νεώτερης Ελλάδας από τον μεσοπόλεμο έως σήμερα. « Έτσι ξεκίνησε για εμάς ένα ταξίδι – οδοιπορικό στους τόπους της ατελείωτης Οδύσσειας του μεγάλου μας συνθέτη. Ένα ταξίδι που άρχισε τον Απρίλιο του 2008 και συνεχίζεται ακόμη. Ένα ταξίδι που μας πλούτισε όλους. Από όπου ο Μίκης πέρασε άφησε ανεξίτηλα ίχνη. Σε κάθε περιοχή όπου φθάναμε, μια πρωτοφανής κινητοποίηση αγάπης προς τον Μίκη εκδηλώνονταν. Απλός κόσμος, τοπικές αρχές, παλιοί αγωνιστές, πνευματικοί άνθρωποι της περιοχής, αλλά και νέοι, που με έκπληξη είδαμε να συμμετέχουν σε πολλές χορωδίες που τραγουδούσαν και προέβαλλαν την Μουσική του Μίκη Θεοδωράκη. Όλοι ήθελαν να βοηθήσουν στη συγκέντρωση αρχειακού υλικού, (όπως π.χ. βαθμοί προόδου από σχολική περίοδό του, αξιολόγησή του από τη πρώτη φοίτηση του σε ωδείο σε ηλικία 12 ετών, αποσπάσματα εφημερίδων της δεκαετίας του 1920 με το σπουδαίο έργο που έκανε ο πατέρας του Γιώργος στις παραμεθόριες περιοχές), αλλά και να προσφέρουν τη βοήθεια τους με τη συμμετοχή δεκάδων ανθρώπων στα γυρίσματα σε αυτές τις περιοχές.» σημειώνει ο σεναριγράφος και σκηνοθέτης της σειράς Γιάννης Κατωμερής. Και καταλήγει : « Τις σκηνές που ο ίδιος ο Μίκης Θεοδωράκης τόσο γλαφυρά και παραστατικά μας διηγήθηκε και αποφασίσαμε με ένα ελεύθερα ποιητικά τρόπο να «αναπαραστήσουμε», προσπαθήσαμε να τις γυρίσουμε στους πραγματικούς χώρους όπου εκτυλίχθηκαν τα γεγονότα για λόγους και αυθεντικότητας και ατμόσφαιρας, αλλά και για λόγους ιστορικής τεκμηρίωσης. Δεκάδες ερασιτέχνες ηθοποιοί, νεανικές χορωδίες, φοιτητές του Θεατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Αθηνών, θεατρικοί όμιλοι πήραν μέρος στην δημιουργία των δραματοποιημένων σκηνών.»