Ο πριγκηπάς και η πριγκήπισσα

Ο πριγκηπάς και η πριγκήπισσα

Η παιδική ιστορία αρχίζει με τον μονόλογο ενός άντρα- ήρωα που συμμετείχε στα γεγονότα τα όποια θα αναφερθούν. Έχει έντονες αναμνήσεις από την γυναίκα του και την ζωή στην Βιντάρια. Αυτός ο άνθρωπος στάθηκε υπεύθυνος για την καταστροφή ενός ολοκλήρου τόπου. Θα μας παρουσιάσει την αληθινή ιστορία. Μια παιδική ταινία του 1986.Στο παρά πέντε

Στο παρά πέντεΠεριγραφή
Μια σειρά με απόλυτο χιούμορ και καλοστημένους ρόλους, προβλήθηκε το 2005 και γοήτευσε το κοινό. Πρόκειται για την κοινή ιστορία πέντε ατόμων, της Ζουμπουλίας, της Ντάλιας, της Αγγέλας, του Σπύρου και του Φώτη, που τυχαία βρέθηκαν σε ένα ασανσέρ και έγιναν μάρτυρες μια δολοφονίας. Ενώθηκαν, έγιναν μια παρέα, έτσι ώστε να ανακαλύψουν τον δολοφόνο.Μίλα μου βρώμικα

Μίλα μου βρώμικα

Περιγραφή

Η ιστορία μιας παρέας που όταν οργανωθεί, θα τραντάξει την Αθήνα. Η ιστορία του Τριαντάφυλλου και της Αστερόπης που όταν ερωτευτούν, θα γεράσουν μαζί. Η ιστορία ενός μπαρ που, όταν ανοίξει, θα γράψει ιστορία. Η μόνη λεπτομέρεια είναι ότι το μπαρ δε λέει ν’ ανοίξει, η Αστερόπη δε λέει να «δει» τον Τριαντάφυλλο και η παρέα δε λέει να οργανωθεί.
Ένα παλιό καφενείο στα όρια Γκαζιού-Μεταξουργείου, ενώνει οχτώ διαφορετικούς ανθρώπους με οχτώ διαφορετικά χαρίσματα που δόθηκαν απ’ το Θεό κι επιστρατεύονται όπου και όταν (δεν;) χρειάζεται. Ο ταλαντούχος και τεμπέλης Τριαντάφυλλος, η Αστερόπη που διαβάζει τις βρώμικες σκέψεις των αντρών, ο Σωτήρης που ονειρεύεται να κάνει την Αθήνα Μανχάταν, η pinup Ρίτα, ο κοσμικός γόης Νίκος Στεφάνου, η χασάπισσα Λίλη με τον εφευρέτη Παντελάκη της και η Τέρη που γουστάρει τα κορίτσια, συσπειρώνονται και πέφτουν με τα μούτρα στη δουλειά.
Στόχος τους, να ανοίξουν το πιο σούπερ, «χειροποίητο» μπαρ του κόσμου σε μια εποχή κρίσης που κανείς δεν έχει λεφτά και που ο κόσμος ζει βλέποντας τηλεόραση.
Το βέβαιο είναι ότι μέσα εκεί θα συναντηθούν η μαγεία με την πραγματικότητα, η αλήθεια με το παραμύθι, ο κυνισμός με την τρυφερότητα, το rock ‘n’ roll με την όπερα, η ζωή της πόλης με τη «μέσα» ζωή των ανθρώπων.