Δίδυμα φεγγάρια – Επεισόδια

Δίδυμα φεγγάρια - Επεισόδια Δίδυμα φεγγάρια μια συναρπαστική τηλεοπτική σειρά που έρχεται στις οθόνες μας από αύριο Κυριακή στις 21:00 και καθημερινά στις 20:00 από τον ΑΝΤ1. Αυτή τη στιγμή προβάλλεται με μεγάλη επιτυχία από τον ΑΝΤ1 Κύπρου.
Τα Δίδυμα φεγγάρια αποτελούσε ένα βιβλίο που σχεδόν όλοι έχουμε διαβάσει και τώρα ήρθε η ώρα όπου θα δούμε αυτή την υπόθεση επί τις οθόνες μας.

Μια αγάπη για την οποία η κοπέλα ζει και όταν είναι στην αγκαλιά του αισθάνεται σαν τα έχει όλα. Κάθε φορά που ο Ανδρέας της εξομολογιόταν το πώς αισθάνεται για αυτήν, η κοπέλα πλημύριζε από ευτυχία.

Μια νύχτα με φεγγάρι η Αλίκη φέρνει στον κόσμο δυο κόρες σε απόσταση λίγο λεπτών. Την Ελισάβετ και την Αγάπη, όπως θα αναγκαστεί να δώσει το ένα της παιδί, γεγονός που θα τη βυθίσει στη θλίψη και τον σπαραγμό. Οι δυο κοπέλες μεγάλωναν χωρίς να ξέρουν η μια την ύπαρξη της άλλης και είναι ολόιδιες. Η ζωή όμως τις φέρνει κοντά έπειτα από απίστευτα παιχνίδια της μοίρας. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα που έχει σκοπό να «κεντήσει» την ίδια την αγάπη.
Το βιβλίο Δίδυμα Φεγγάρια μεταφέρεται τώρα στην τηλεόραση με σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σε σκηνοθεσία του Ανδρέα Γεωργίου και του Κούλλη Νικολάου τους οποίους γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά Μπρούσκο.

Οι ηθοποιοί προέρχονται τόσο από την Ελλάδα, όσο και από την Κύπρο και έκαναν πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 Κύπρου παραμονή των Χριστουγέννων, σημειώνοντας μεγάλη αποδοχή.

Ποια είναι η υπόθεση της σειράς;
Ο Παύλος Ταξόπουλος είχε σχέση με την Αλίκη Κομνηνού. Αυτή έτρεφε τόσο δυνατά αισθήματα για αυτόν όπου όταν βρισκόταν στην αγκαλιά του ένιωθε να πλημυρίζει από χαρά. Η πραγματικότητα όμως δεν ήταν αυτή. Η Αλίκη φέρνει στον κόσμο δυο δίδυμα κορίτσια και αναγκάζεται να δώσει το ένα της το παιδί στον Παύλο, ο οποίος και εξαφανίζεται, αφήνοντας τη μητέρα να βυθίζεται στη θλίψη.

Η Αγάπη, το παιδί που πήρε ο Παύλος μεγάλωσε μέσα στα πλούτη και την αγάπη, ποτέ δεν της έλειψε τίποτα, ενώ η Ελισάβετ μεγάλωσε δίπλα στην Αλίκη μέσα στη φτώχεια και την ανέχεια. Η μια δεν γνωρίζει την ύπαρξη της άλλης, αλλά η μοίρα τις φέρνει κοντά, αφού θα αγαπήσουν τον ίδιο άνδρα. Μετά από 25 χρόνια οι αδελφές θα συναντηθούν φέρνοντας στην επιφάνεια τον πόνο και τα μυστικά του παρελθόντος.

Ο Γρηγόρης Βαλτινός επανέρχεται μετά από 10 χρόνια απουσίας στις τηλεοπτικές μας οθόνες. Η υπόθεση βασίζεται σε αληθινά γεγονότα τα οποία έχει εξιστορήσει συγγενής των ηρώων.

Πρωταγωνιστούν: Γρηγόρης Βαλτινός, Χριστίνα Παυλίδου, Χριστιάνα Μούζουρα, κ.α.

Γνωρίζοντας τους χαρακτήρες της σειράς
Παύλος Ταξόπουλος. Η μεγάλη αγάπη της Αλίκης η οποία πίστευε πως όλα είναι καλά όταν βρίσκετε στο πλευρό του. Αυτός της παίρνει το παιδί και το μεγαλώνει μόνος του. Είναι σκληρός ενώ στο παρελθόν έχει διαπράξει φόνο. Τώρα φαίνεται να έχει μετανιώσει για τις κακές του πράξεις.

Αγάπη Ταξοπούλου. Η Αγάπη είναι η κόρη της Αλίκης η οποία μεγάλωσε με τον πατέρα της Παύλο μέσα στα πλούτη. Είναι μια ευγενική κοπέλα και έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί με τον σύζυγο της τον οποίο και θέλει να χωρίσει, καθώς περνά δύσκολες καταστάσεις στο πλευρό του.

Η Ελισάβετ Ταξοπούλου. Η δίδυμη αδελφή της Αγάπης. Το ότι μεγάλωσε μέσα στη φτώχεια και την ανέχεια δίπλα στο πλευρό της μητέρας της την έχουν μετατρέψει σε μια σκληρή, περίεργη κοπέλα, η οποία αν και ευαίσθητη κρύβει συνεχώς τα αισθήματα της.

Στέργιος. Ο σύζυγος της Αγάπης. Ποτέ δεν ένιωσε αισθήματα για την κοπέλα, παρά ενδιαφέρον μόνο για την περιουσία της. Δεν διστάζει να πειράξει τα φρένα στο αυτοκίνητο της ώστε αυτή να σκοτωθεί και να μην προλάβει να πάρει διαζύγιο από αυτόν. Όταν η κοπέλα συνέρχεται δεν διστάζει ακόμα και να βάλει κάποιον δολοφόνο για να της αφαιρέσει τη ζωή. Ένας απάνθρωπος σκληρός άνθρωπος που κάνει τα πάντα για το χρήμα.

Φίλλιπος. Ο φύλακας άγγελος της Αγάπης. Πέφτει στο δρόμο της όταν αυτή παθαίνει αμνησία μετά το ατύχημα με το αυτοκίνητο. Την προστατεύει παρόλο που έχει αμφιβολίες για την κοπέλα αυτή. Ο ίδιος είναι σκληρός καθώς έχει περάσει πολλά στην πορεία της ζωής του. Η Αγάπη αρχίζει να νιώθει τρυφερά αισθήματα για αυτόν σε σημείο να μην μπορεί να ζήσει μακριά του.

Δημήτρης. Η μεγάλη αγάπη της Ελισάβετ. Αυτή αισθάνεται καλά μαζί του, αλλά αυτός έχει άλλα στο μυαλό του. Η Ελισάβετ μένει έγκυος και αυτός της ζητά να μην κρατήσει το παιδί, ενώ της ζητά ακόμα να κοιμάται με άλλους άνδρες ώστε να βγάλουν χρήματα.

Μάθετε τα πάντα για τα γυρίσματα της σειράς «Δίδυμα φεγγάρια παρασκήνια»

Δείτε όλα όσα δήλωσαν οι πρωταγωνιστές για η συγκεκριμένη σειρά «Oι συνεντεύξεις των ηθοποιών»

Δίδυμα φεγγάρια επεισόδια σεζόν Β’

Επεισόδιο 13-14-15-16-17
Επεισόδιο 18-19-20-21