Δίδυμα φεγγάρια κύκλος 2 επεισόδιο 13-14-15-16-17

Δίδυμα φεγγάρια κύκλος 2 επεισόδιο 13-14-15-16-17

Δίδυμα φεγγάρια κύκλος 2 επεισόδιο 13

Η Αγάπη και η Ελισάβετ γιορτάζουν μαζί τα γενέθλια τους σε πολύ εορταστική ατμόσφαιρα. Για πρώτη φορά οι δυο τους μαζί φαίνεται να έχουν ξεχάσει το παρελθόν. Έτσι αγαπημένες σβήνουν μαζί τα κεράκια. Η Αλίκη και η Μαρουσώ διαπιστώνουν πως ο Φίλιππος και η Αγάπη χώρισαν οριστικά, αν και ήταν θετικές ως προς τη σχέση αυτή. Η Αγάπη ζει με τον Στέργιο ενώ ο Φίλιππος βγαίνει με την Μάρθα. Η Αγάπη επιστρέφει το δώρο στον πατέρα της όταν είδε ότι έστειλε το ίδιο δώρο στις δυο αδελφές. Η Αγάπη γίνεται έξαλλη όταν βλέπει τον Φίλιππο μαζί με την Μάρθα.

Δίδυμα φεγγάρια κύκλος 2 επεισόδιο 14

Η Αγάπη απογοητευμένη χαιρετά τον Φίλιππο και φεύγει. Είναι ράκος και κλαίει. Τότε βρίσκει παρηγοριά στον Στέργιο. Ο Παύλος και η Αλίκη σοκάρονται όταν έμαθαν πως η Ελισάβετ και ο Στέργιος σχεδίασαν πάρτι για την Αγάπη. Ο Παύλος κάνει ένα δώρο στην Ελισάβετ και αυτή χαίρεται. Ο Δημήτρης και η Ελισάβετ κανόνισαν ραντεβού, το μαθαίνει η Σιλα και εξοργίζεται.

Δίδυμα φεγγάρια κύκλος 2 επεισόδιο 15

Ο Φίλιππος βλέπει την Αγάπη με τον Στέργιο και η Σιλα βλέπει τον Δημήτρη με την Ελισάβετ. Το χτίσιμο σταματά καθώς βρέθηκαν αρχαία στο σημείο και η Λαμπρινή είναι έξαλλη. Ο Δημήτρης φεύγει από το σπίτι καθώς τσακώθηκε με την Σίλα. Τότε βλέπει την Ελισάβετ μαζί με τον Ορέστη. Ο Παύλος λιποθυμά μπροστά στην Αλίκη.

Δίδυμα φεγγάρια κύκλος 2 επεισόδιο 16

Όλοι είναι ανάστατοι με την λιποθυμία του Παύλου και του ζητούν να επισκεφθεί τον γιατρό. Η Αλίκη πιστεύει πως ο Παύλος δεν είναι καλά, έτσι ζητά από τον πάτερ Αμβρόσιο να πείσει τον Παύλο να κάνει εξετάσεις. Η Λενια και ο Νικόλας είναι ράκος με τον χωρισμό της Αγάπης και του Φίλιππου. Ο Στέργιος μαθαίνει πως η Αγάπη περιμένει το παιδί του Φιλλίπου, από ένα ξεχασμένο τεστ εγκυμοσύνης.

Δίδυμα φεγγάρια κύκλος 2 επεισόδιο 17

Η Αγάπη αρνείται να αποκαλύψει στον Φίλιππο το μυστικό αυτό. Ο Φίλιππος και η Μάρθα βγαίνουν μαζί και καταλήγουν σε μια ερημική παραλία. Ο Στέργιος θέλει να αναγνωρίσει το παιδί της Αγάπης. Ο Παύλος ξέρει πως δεν είναι καλά στην υγεία του, αλλά δεν το αποκαλύπτει σε κανέναν. Ο Παύλος κάνει μια νέα διαθήκη.

Μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της σειράς Δίδυμα Φεγγάρια