Δίδυμα φεγγάρια κύκλος 2 επεισόδιο 18-19-20-21

Δίδυμα φεγγάρια κύκλος 2 επεισόδιο 18-19-20-21

Δίδυμα φεγγάρια κύκλος 2 επεισόδιο 18

Ο Φίλιππος νιώθει άσχημα μετά τη νύχτα που πέρασε με την Μάρθα και φεύγει. Η Αλίκη προσπαθεί να πλησιάσει την Αγάπη. Η Ελισάβετ απορρίπτει τον Δημήτρη. Η Λαμπρινη μαθαίνει από τον αδελφό της πως σχεδιάζει απόδραση από την φυλακή. Ο Παύλος λέει στην Ελισάβετ πως θα της ανοίξει κομμωτήριο. Η Αγάπη μαθαίνει πως ο Παύλος ετοιμάζεται να ανοίξει κομμωτήριο στην αδελφή της.

Δίδυμα φεγγάρια κύκλος 2 επεισόδιο 19

Η Αγάπη πηγαίνει στο νοσοκομείο, καθώς φοβάται μήπως χάσει το παιδί καθώς έχει πόνους. Εκεί την ενημερώνουν πως πρέπει να ξεκουραστεί. Ο Αντώνης και η Αφροδίτη είναι ανήσυχοι. Ο Φίλιππος λέει στον Παύλο πως ο χωρισμός του με την Αγάπη είναι οριστικός. Η Αρετή υποπτεύεται πως η Αγάπη είναι έγκυος. Ο Παύλος κρύβει σε όλους πως θα πάει στο νοσοκομείο και λέει πως έχει δουλειά στο εξωτερικό.

Δίδυμα φεγγάρια κύκλος 2 επεισόδιο 20

Κρίσιμες ώρες περνά ο Παύλος στο νοσοκομείο. Η Αγάπη βρίσκεται στο κρεβάτι και προσπαθεί να αντιμετωπίσει την δύσκολη εγκυμοσύνη. Η Αλίκη τηλεφωνεί στον Παύλο, αλλά αυτός δεν απαντά και έτσι επικρατεί πανικός. Η Ελισάβετ λέει στον Δημήτρη πως έχει σχέση με άλλον άνδρα.

Δίδυμα φεγγάρια κύκλος 2 επεισόδιο 21

Ο Αντώνης προσπαθεί να πείσει τον Ορέστη πως ο πατέρας του πέθανε από ατύχημα. Η Αγάπη θέλει να μάθει τι έχει συμβεί στον πατέρα της. Η Αφροδίτη αποφασίζει να μείνει μαζί με τον Αντώνη. Ο Φίλιππος θέλει να μάθει την κατάσταση της υγείας του Παύλου από την Αγάπη. Η Αλίκη σοκάρεται όταν βλέπει πως ο Παύλος έχει ετοιμάσει διαθήκη.