9 μήνες – H νέα σειρά του Star

9 μήνες - H νέα σειρά του Star

9 μήνες – H νέα καθημερινή σειρά του Star που έρχεται να μας κεντρίσει το ενδιαφέρον με την υπέροχη υπόθεση του, αλλά και από την ερμηνεία πολλών γνωστών ηθοποιών.

Πρωταγωνιστές της σειράς είναι τρεις γυναίκες οι οποίες είναι συγγενείς. Μεγάλα μυστικά όμως βγαίνουν στο φως και οι οικογένειες τους δοκιμάζονται. Στο πλευρό αυτών των γυναικών υπάρχουν και άλλοι κεντρικοί ήρωες οι οποίοι κρύβουν τα δικά τους μυστικά.
Η Δάφνη είναι 28 ετών και είναι υιοθετημένη. Εργάζεται στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και ψάχνει τους βιολογικούς της γονείς. Θα ανακαλύψει το παρελθόν της και μια ιστορία αγάπης. Μέσα από τη δουλειά της όμως μπλέκει σε ένα κύκλωμα τοκογλυφίας, το οποίο την οδηγεί στην οικογένεια της. Ταυτόχρονα στήνεται πίσω από το πλευρό της ένα παιχνίδι με σκοπό να την παραπλανήσουν.

Η Μαρίνα είναι 40 ετών και έχει μια κόρη την οποία έκανε με τη βοήθεια ενός δότη σπέρματος. Ζει εγκλωβισμένη μέσα σε έναν άσχημο γάμο και ξαφνικά εμφανίζεται ο φυσικός πατέρας του παιδιού. Είναι διάσημος ηθοποιός και έχει μόνο 9 μήνες ζωής μέχρι να βρει μόσχευμα ύπατος. Ελπίζει πως η κόρη του θα τον βοηθήσει. Την πλησιάζει, αλλά δεν της λέει ποιος είναι.

Η Κρίστη είναι 17 ετών και μένει έγκυος από μια νεανική σχέση. Ο νεαρός την εγκαταλείπει και αυτή αποφασίζει να δώσει το παιδί της σε ένα άκρως επικίνδυνο ζευγάρι. Όταν όμως ακούει για πρώτη φορά το παιδί της, το ένστικτο της μάνας ξυπνά μέσα της και θα κάνει τα πάντα για να το κρατήσει στην αγκαλιά της με κάθε κόστος.

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Σταύρου, Νίκος Γαλανός, Υρώ Λούπη, Άννα Αδριανού, Ευγενία Σαμαρά κ.α.