Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 7-8

Μετά τη φωτιά - Επεισόδιο 7-8

Μετά τη φωτιά. Δείτε το επεισόδιο 7-8, όπως θα προβληθούν από τον Ant1 αυτή την εβδομάδα.

Μετά τη φωτιά – Eπεισόδιο 7

Η Ανθή, υπό την πίεση των συναισθημάτων της, κάνει μια απόπειρα να βάλει τέλος στη ζωή της. Ο Άρης, ανακαλύπτοντας την Ιόλη στο νοσοκομείο, περιμένει εναγωνίως να δει και την Ιωάννα. Ο Θάνος, μετά την κατάθεση του Πέτρου, συλλαμβάνει τον Οδυσσέα για τη φωτιά, ενώ η Ειρήνη αποφασίζει να τον υπερασπιστεί στο δικαστήριο.

Η Ιωάννα ανησυχεί για την πιθανότητα να είναι έγκυος, ενώ ο Άρης μαθαίνει ότι η Ιωάννα βρίσκεται κρυμμένη στο σπίτι του Νίκου. Καθώς η Ειρήνη επισκέπτεται τον Νίκο για να του ζητήσει βοήθεια για τον Οδυσσέα, συναντά απρόσμενα την Ιωάννα, δημιουργώντας μια ένταση στην κατάσταση.

Προβολή: Προσεχώς

 

Μετά τη φωτιά – Eπεισόδιο 8

Η Ειρήνη αγωνίζεται να βρει ανθρώπους που θα τη βοηθήσουν να αποδείξει την αθωότητα του Οδυσσέα, και καθώς το κάνει, οι δύο τους γίνονται πιο στενοί. Η Ανθή, αισθανόμενη παγιδευμένη από τον Απόστολο, σκέφτεται σοβαρά την απόδραση από το σπίτι της Φαίδρας.

Η Ιωάννα, αντιλαμβανόμενη την πραγματικότητα της κατάστασης, πιστεύει ότι η μόνη της επιλογή για να είναι με την κόρη της είναι να επιστρέψει στον Άρη. Ο Οδυσσέας, προσπαθώντας να καταλάβει ποιος τον πρόδωσε, ανακαλύπτει τον Πέτρο, ο οποίος τελικά του αποκαλύπτει ότι όλα έγιναν με εντολή του Αλέξανδρου Βενιέρη.

Προβολή: Προσεχώς