Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 27-28-29-30

Οι Πανθέοι - Επεισόδιο 27-28-29-30

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 27-28-29-30 . Με αγωνία αναμένουμε τη νέα σειρά του ΣΚΑΙ στην οποία πρωταγωνιστούν καταξιωμένοι ηθοποιοί.

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 27

Ο Κίτσος, χωρίς να γνωρίζει τις πραγματικές προθέσεις της Μάρμω, της ζητάει με επιτακτικό τρόπο να συναντηθούν. Ταυτόχρονα, ο Μαρμάρης προχωράει στα σκοτεινά του σχέδια, ενώ ο Στάθης φαίνεται να δίνει προτεραιότητα στη συμφωνία με τον στρατό, αφήνοντας την ιστορία του με τη Ματούλα στο περιθώριο.

Η Λιάνα είναι αποφασισμένη να προχωρήσει με τον Θωμά, αγνοώντας τις συνέπειες, ενώ η Μιρέλλα αποκαλύπτει στον Ισίδωρο ένα βαρύ μυστικό για τον πεθαμένο αδερφό της, προσθέτοντας ένα ακόμη στοιχείο στον γρίφο της ιστορίας τους.

Προβολή: Προσεχώς

 

Οι Πανθέοι – Επεισόδιο 28

Η Μάρμω, φτάνοντας στο σημείο της συνάντησης με τον Κίτσο, ανακαλύπτει πως η Δέσποινα τον παρακολουθούσε, προσπαθώντας να ανακαλύψει ποια είναι η γυναίκα που θα συναντήσει ο γιος της.

Την ίδια στιγμή, η Σεβαστή ανησυχεί για την πιθανότητα η Μάρμω να πέσει στα δίχτυα του Κίτσου λόγω της αναβολής του ταξιδιού με τον Ανδρέα. Προτείνει λοιπόν στη Μάρμω να περάσουν λίγες ημέρες στην Κόρινθο για αλλαγή. Στο μεταξύ, ο Ισίδωρος μοιράζεται με τη Μιρέλλα τις υποψίες του για τον νόθο των Πανθέων και της υποσχέθηκε να βοηθήσει να βρει τον αδερφό της.

Ο Γαζής, προσπαθώντας να κερδίσει την καρδιά της Λιάνας, πλησιάζει τον Φάνη και του αναφέρει για το ημερολόγιο που κατέχει. Καθώς η Μάρμω και η Σεβαστή αναχωρούν για την Κόρινθο, ένας απρόσμενος επιβάτης στο τρένο φαίνεται να αναστατώνει το ταξίδι τους.

Προβολή: Προσεχώς

 

Επεισόδιο 29

Καθώς το τρένο προχωράει στο ταξίδι του, στην Αθήνα, η Πέλλα αποκαλύπτει στον Μαρμάρη κάποιες σημαντικές λεπτομέρειες για το κρυφό ταξίδι του Ανδρέα. Η Λιάνα, ανακαλύπτοντας τον Φάνη να ψάχνει το ημερολόγιό της, αντιδρά έντονα, προκαλώντας την απορία της Βέτας. Ο Στάθης και η Ματούλα βρίσκουν κοινό έδαφος και αποφασίζουν να προσπαθήσουν να ενώσουν τους διαφορετικούς τους κόσμους. Τέλος, στο Γραμματικό, ο Ισίδωρος ξεκινά την εφαρμογή μιας άγνωστης διαθήκης του πατέρα του, που ποτέ δεν είχε αποκαλυφθεί στο κοινό.

Προβολή: Προσεχώς

Επεισόδιο 30

Στην Κόρινθο, ο Κίτσος και η Μάρμω αφήνονται στην ένταση των συναισθημάτων τους, επιλέγοντας να ζήσουν τον έρωτά τους μακριά από τα περίεργα βλέμματα, ελπίζοντας ότι η Σεβαστή δεν θα τους αποκαλύψει.

Στα Γιάννενα, η Σοφία, μια παλιά γνωριμία του Ανδρέα, φαίνεται πως είχε μια πολύ πιο ιδιαίτερη σχέση μαζί του απ’ ό,τι πίστευαν όλοι. Ο Στάθης και η Μερόπη ανησυχούν για το μέλλον της Θάλειας και του παιδιού της. Ενώ η Μερόπη πιστεύει ότι ο γάμος είναι η λύση, ο Στάθης φαίνεται να έχει πιο ριψοκίνδυνες σκέψεις.

Η Βέτα αναζητά απαντήσεις για την κόρη της και τον ανιψιό της, προσπαθώντας να καταλάβει τι συμβαίνει πραγματικά. Εν τω μεταξύ, η Χρυσοστόμη επισκέπτεται ξανά τη Μιρέλλα, αλλά το πραγματικό της σκοπό είναι ένα μυστήριο που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί.

Προβολή: Προσεχώς

 

Μεταβείτε στην αρχική σελίδα της σειράς, εδώ.