Μετά τη φωτιά – Επεισόδιο 5-6

Μετά τη φωτιά - Επεισόδιο 5-6

Μετά τη φωτιά. Δείτε το επεισόδιο 5-6, όπως θα προβληθούν από τον Ant1 αυτή την εβδομάδα.

Μετά τη φωτιά – Eπεισόδιο 5

Η Ειρήνη αποφασίζει να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει τον Αλέξανδρο για τον θάνατο της Ανθής. Εν τω μεταξύ, η Ιωάννα καταφέρνει να δραπετεύσει από τον Άρη με τη βοήθεια της Ιόλης, αλλά ο Άρης βρίσκει ένα στοιχείο που τον οδηγεί κοντά της ξανά.

Η Ειρήνη βρίσκεται αντιμέτωπη με δημοσιογράφους που την κατακρίνουν για τη φωτιά. Τη στιγμή που φαίνεται ότι θα χάσει τον έλεγχο, ο Οδυσσέας εμφανίζεται και την προστατεύει. Σε ένα συναισθηματικά φορτισμένο περιστατικό, η Ανθή βλέπει τον Τάσο για πρώτη φορά μετά το τραγικό γεγονός.

Προβολή: Προσεχώς

 

Μετά τη φωτιά – Eπεισόδιο 6

Η Ιωάννα, με τη βοήθεια της Ιόλης, καταφέρνει να διαφύγει, αλλά ο Άρης την κατηγορεί για απαγωγή του κοινού τους παιδιού. Ο Νίκος, αντιλαμβανόμενος τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Ιωάννα, ξεκινάει έναν αγώνα για να την βρει πριν τον Άρη. Στο μεταξύ, η Φαίδρα φροντίζει την Ανθή στο σπίτι της και προσπαθεί να την κερδίσει στο πλευρό της για το καλό του Αχιλλέα.

Η Ειρήνη, μετά από πληροφορίες από τον Οδυσσέα, ανακαλύπτει ότι η Ιωάννα είναι ακόμη ζωντανή. Καθώς η Ιωάννα βρίσκεται σε κίνδυνο να πιαστεί από την αστυνομία, ο Νίκος εμφανίζεται για να την σώσει. Στο σπίτι της Φαίδρας, μια απρόσμενη επίσκεψη φέρνει νέες εξελίξεις. Τέλος, ο Θάνος κατέχει αποδείξεις που υποδεικνύουν ότι η φωτιά δεν ήταν απλά ένα ατύχημα, αλλά κάποιος προσπαθεί να κατευθύνει τις υποψίες προς τον Οδυσσέα.

Προβολή: Προσεχώς