9 μήνες – Το πρώτο επεισόδιο της σειράς

9 μήνες - Το πρώτο επεισόδιο της σειράς

Αυτό είναι το πρώτο επεισόδιο της σειράς «9 μήνες». Πρόκειται για μια καθημερινή δραματική σειρά δια χειρός της Άννας Αδριανού.

Η Δάφνη, η Μαρίνα και η Κρίστη, είναι συγγενείς και η ζωή αυτών αλλά και της οικογένεια τους θα αλλάξει καθώς μυστικά του παρελθόντος βγαίνουν στο φως. Η Δάφνη, η οποία είναι αστυνομικός στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, πετυχαίνει την πρώτη της σύλληψη. Ο Πέτρος την καμαρώνει, αλλά φοβάται πως η δύναμη της αυτή θα την φτάσει στα χνάρια της αληθινής της μητέρας. Ο Πέτρος της προτείνει να ψάξει να ασχολείται με αυτό το θέμα, αλλά αυτή δεν ακούει κανέναν. Την επιθυμία της να βρει τη μητέρα της μοιράζεται με τον Μάριο. «Η γυναίκα αυτή με γέννησε και με παράτησε», του λέει. Η Δάφνη έχει γενέθλια και ο Μάριος της εκφράζει για ακόμα μια φορά τα αισθήματα του.

Από την άλλη μεριά η Μαρίνα και ο Κυριακός καυγαδίζουν, με τον Κυριάκο να ταλαιπωρείται από κάποιο πρόβλημα υγείας το οποίο ανησυχεί την Μαρίνα. Ο Γιατρός του συστήνει να κάνει εξετάσεις, αλλά αυτός καθυστερεί όσο μπορεί. Θέλει πρώτα να προχωρήσει με την παράσταση που ετοιμάζει. Η κατάσταση του όμως ολοένα και χειροτερεύει, ενώ μετά το τέλος της παράστασης μεταφέρεται στο νοσοκομείο.

Η Κρίστη ανησυχεί μήπως και οι γονείς της πάρουν διαζύγιο. Την ώρα που το ζευγάρι τσακώνεται και η Ελσα ζητά από τον Φάνη να φύγει από το σπίτι, η Κρίστη ζει όμορφες στιγμές στην αγκαλιά του Άλκη. Όμως τους κάνει τσακωτούς η μάνα του και αυτή βιαστικά επιστρέφει σπίτι της, όπου βλέπει τη μητέρα της να πετάει από το μπαλκόνι τα ρούχα του πατέρα της!

tv-24.gr