Αυτός είναι ο Κρητικός που φροντίζει τα αδέσποτα ζώα

Αυτός είναι ο Κρητικός που φροντίζει τα αδέσποτα ζώα Αυτός είναι ο Κρητικός που φροντίζει τα αδέσποτα ζώα που βρίσκει σκελετωμένα από την πίνα και πολλές φορές άρρωστα.

Τι να πει κανείς για το μεγαλείο ψυχής ορισμένων ατόμων, που αφήνουν τα πάντα πίσω τους και κάνουν αυτό που αγαπούν… Να μαζεύουν τα αδέσποτα της περιοχής και να τα φροντίζουν, σώζοντας τα από τη δυστυχία και τις κακουχίες του δρόμου.

Ο Τάκης Προεστάκης λοιπόν είναι ο άνθρωπος αυτός που αποδεικνύει πως πάνω από όλα θα πρέπει να είμαστε άνθρωποι, γιατί και αυτά τα πλασματάκια έχουν ψυχή… Μια ψυχή που μόνο όσοι έχουν κατοικίδια μπορούν να περιγράψουν.

Ο Τάκης Προεστάκης έχει φτιάξει καταφύγιο για τα ζώα αυτά και περνάει σχεδόν όλες τις ώρες της ημέρας στο καταφύγιο αυτό, ενώ φιλοξενεί ζώα ακόμα και  στο διαμέρισμα του.

Ο άνθρωπος, σωτήρας των αδέσποτων, αγωνίζεται μέρα και νύχτα για να καταπολεμήσει τη βία που δέχονται τα ζώα, τα οποία πολλές φόρες εγκαταλείπονται από τους ίδιους τους ιδιοκτήτες τους.

Το κόστος συντήρησης του καταφυγίου είναι μεγάλο, ενώ οι δωρεές είναι αυτές που δίνουν τη δυνατότητα συντήρησης.

Ο 44χρονος  γυρίζει καθημερινά στην περιοχή ώστε να βρει εγκαταλελειμμένα ζωάκια και να τα φροντίσει στο καταφύγιο του.

Μια τεράστια προσφορά την εποχή που τα κατοικίδια πέφτουν θύμα της κρίσης.

Όταν κάποιος επισκεφθεί το προφίλ που έχει δημιουργήσει ο ίδιος για να προβάλει το λειτούργημα αυτό, μπορεί αμέσως να καταλάβει τι περιποίηση και προπαντός τι αγάπη λαμβάνουν αυτά τα ζώα, τα οποία κερδίζουν και πάλι τη ζωή…

Επισκεφθείτε το προφίλ sto Facebook “Takis Shelter non profit organisation