Μπρούσκο – Η Αναστασία καταρρέει μπροστά στον Ματθαίο

Μπρούσκο - Η Αναστασία καταρρέει μπροστά στον Ματθαίο Η Αριάδνη πηγαίνει στην Αναστασία να της εξηγήσει ότι δεν έχει τίποτα με τον Ματθαίο, όμως δεν την ακούει και τη διώχνει: «Μπορείς σε παρακαλώ να φύγεις; Αντε πήγαινε στον Ματθαίο που σε περιμένει», της λέει και της ζητάει συγγνώμη για τη συμπεριφορά της στο παιδί.

Στο μεταξύ, ο Σήφης δείχνει στον Αχιλλέα και τη Μελίνα τις φωτογραφίες του Πάτροκλου με τη Δήμητρα κι εκείνοι παθαίνουν σοκ: «Δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου. Κατά καιρούς υποψιαζόμαστε κάτι, αλλά η Δήμητρα με έπειθε ότι δεν υπάρχει θέμα», λέει η Μελίνα, ενώ ένα σχόλιο που κάνει ο Σήφης για την ηθική των Ματθαίων γίνεται αιτία για πολύ μεγάλο καβγά με τον Αχιλλέα, ο οποίος είναι πάρα πολύ εκνευρισμένος:

«Δεν θα το πω στον Νεκτάριο τώρα που τα ’χουν βρει. Αλλά έχει πέσει στα μάτια μου η Δήμητρα τόσο πολύ που ξέρεις τι σκέφτομαι; Καλά κάνει ο Νεκτάριος και την κερατώνει», λέει στη Μελίνα. Την ίδια στιγμή, η Αννα ταξιδεύει στη Γερμανία να βρει τον Πάτροκλο, ενώ ο Διαμαντής είναι αντίθετος και της λέει ότι κάνει πολύ μεγάλο λάθος!