Απίστευτο! Ο άντρας που έκανε 500 παιδιά

Απίστευτο! Ο άντρας που έκανε 500 παιδιά

Στις μέρες
μας υπάρχει η τράπεζα σπέρματος, στις
αρχές όμως του 20 αιώνα, μια μυστική
υπηρεσία έδινε την δυνατότητα στις
γυναίκες να αποκτήσουν παιδί με τον
παραδοσιακό τρόπο!

Η μυστική αυτή υπηρεσία έδινε την δυνατότητα στις γυναίκες των σακατεμένων από τον Α’ παγκόσμιο πόλεμο να αποκτήσουν παιδί.

Η Έλενα Ράιτ, γιατρός και διάσημη συγγραφέας της εποχής ανέλαβε να βοηθήσει τις γυναίκες αυτές να αποκτήσουν παιδί. Έφτιαξε δυο κλινικές στο Λονδίνο, μια για τις πλούσιες και μια για τις φτωχές γυναίκες των οποίων οι άντρες γύρισαν “ανίκανοι” από τον πόλεμο.

Σύμφωνα με τα στοιχεία το 1914 και 1918, κατά την διάρκεια του ‘Α παγκοσμίου πολέμου, σκοτώθηκαν 1.000.000 Βρετανοί. Χιλιάδες ήταν αυτοί που γύρισαν τραυματισμένοι ή με μετατραυματικό σοκ. Έτσι υπήρξε πλεόνασμα 1, 7 εκατομμύρια γυναικών!

Οι γυναίκες ναι με αγαπούσαν τους συζύγου τους, ήταν πιστές, αλλά λαχταρούσαν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους ένα παιδί. Έτσι η Ράιτ άρχισε να ψάχνει να βρει έναν άντρα όμορφο, ευγενικό, ψηλό, έξυπνο, ως δότη σπέρματος. Έτσι βρήκε τον Ντέρεκ.

Ο Ντέρεκ ήταν πλούσιος και λάτρευε τις γυναίκες. Αν και παντρεμένος δέχτηκε να συμμετέχει στην μυστική υπηρεσία. Ερχόταν τακτικά σε επαφή με την εκάστοτε γυναίκα μέχρι αυτή να τεκνοποιήσει. Σε κάθε επίσκεψή του ο Ντέρεκ φορούσε σκούρο κοστούμι, λευκό πουκάμισο, παπιγιόν, κουβαλώντας πάντα μαζί του και ένα κονιάκ.

Επισκέφτηκε συνολικά 500 γυναίκες και έγινε πατέρας 496 παιδιών. Είχε επίσης 3 γιους από τον πρώτο του γάμο, 4 γιους στην Μαλαισία, και δυο ακόμα γιους από την ερωμένη του πατέρα του που έκανε δίκια του μόλις αυτός πέθανε! Ο Ντέρεκ απεβίωσε το 1974.