Άνδρας που έγινε γυναίκα παντρεύεται γυναίκα που έγινε άνδρας!

Δημοσιοποίησαν την ιστορία τους, για να αλλάξουν την ιστορία. Η 20χρονη Τζέιμι Ιγκλ, γεννήθηκε αγόρι. Ο 25χρονος Λούις Ντέιβις κορίτσι.

Πρόκειται για ζευγάρι διαφυλικών Βρετανών που αποφάσισαν να παντρευτούν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί η εγχείρηση αλλαγής φύλου και των δύο. Το αρραβωνιασμένο ζευγάρι δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να δημοσιοποιήσει την σχέση τους, ούτε την πρόθεσή τους να αλλάξουν φύλο παρά τις …δηλητηριώδεις αντιδράσεις των γύρω τους.
Οι νεαροί ζουν στο Bridgend της Ουαλίας. Μιλώντας στην Κέιτ Χίλπερν του Independent τόνισαν πως σε μια μικρή πόλη, έρχονται αντιμέτωποι κάθε μέρα με «κακεντρεχή σχόλια» και αυτό τους χαλύβδωσε για να αντιμετωπίσουν τις φραστικές επιθέσεις που δέχονται τόσο στην καθημερινή τους ζωή, όσο και διαδικτυακά.
Η Τζέιμι εξομολογείται πως δεν μπορεί να βγει έξω από το σπίτι μόνη, επειδή συχνά την ακολουθούν και την προπηλακίζουν, ενώ εξηγεί πως η ίδια κατάσταση συμβαίνει και στο ίντερνετ, κάτι που την ανάγκασε να αρχίσει να παίρνει αντικαταθλιπτικά.
Ωστόσο αναφέρει: «είναι όπως με τους γκέι, τους μαύρους και τις γυναίκες. Καμία από αυτές τις ομάδες δεν θα είχε σήμερα τα δικαιώματα που έχει αν δεν μάχονταν να αλλάξουν τα στερεότυπα και τις αρνητικές αντιλήψεις των άλλων. Δημοσιοποιούμε την ιστορία μας, για να βοηθήσουμε λόγο να αλλάξει η ιστορία. «Πολλοί άνθρωποι μου είπαν πως τους ενέπνευσα και πολλοί ακόμα μου ζήτησαν συμβουλές. Ανάμεσά τους και γονείς μικρών παιδιών» λέει η Τζέιμι. Και τα δυο παιδιά, είναι σήμερα σπουδαστές και λένε πως δεν μπορούν να θυμηθούν πως ήταν η ζωή προτού αποφασίσουν ότι ήθελαν να ανήκουν στο αντίθετο φύλο.
«Δεν έχω λάθος κορμί. Έχω λάθος όργανα», εξηγεί η Τζέιμι και συνεχίζει: «Τα μισούσα στην εφηβεία και προσπάθησα να τα ξεφορτωθώ. Τώρα όμως με την εγχείρηση, αυτό θα γίνει –καλώς εχόντων των πραγμάτων- μέσα στους επόμενους 12 μήνες». Το ζευγάρι δεν έχει περάσει χώρια ούτε μια μέρα από την στιγμή που γνωρίστηκαν, πριν από έναν χρόνο. Αρραβωνιάστηκαν τον Μάρτιο και αποφάσισαν να μην κάνουν σεξ, προτού ολοκληρώσουν και οι δυο την διαδικασία των εγχειρήσεών τους. Ο Λούις λέει: «Είναι δύσκολο να έχουμε σεξουαλικές σχέσεις γιατί δεν αισθανόμαστε ακόμα άνετα με τα σώματά μας».
«Ξέρω πόσο δύσκολο είναι να «αποκαλυφθείς» στην οικογένειά σου και στους φίλους σου. Το ξέρω από τότε που ήμουν 3 χρόνων. Θυμάμαι πως φόραγα πάντα κοριτσίστικα ρούχα» λέει η Τζέιμι και εξομολογείται: «ο πρώτος άνθρωπος στον οποίο μίλησα όταν έγινα 16 ήταν η αδελφή μου. Η οποία το πήρε πολύ καλά, αλλά πέρασε πολύς καιρός για να το δεχτεί η οικογένειά μου».
Το ζευγάρι εμφανίστηκε πρόσφατα στην πρωινή εκπομπή της βρετανικής τηλεόρασης «This Morning» με σκοπό να ευαισθητοποιήσουν το κοινό σχετικά με τη διαφυλικότητα. Μίλησαν για το πώς γνωρίστηκαν, την αντίδραση των οικογενειών τους όταν το έμαθαν, καθώς και για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν ως έφηβοι. Η Τζέιμι δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δυσκολευόταν να βρει παρέες ως έφηβος, καθώς την θεωρούσαν γκέι και συχνά βρισκόταν στο στόχαστρο των «νταήδων» του σχολείου.
Πηγή: www.lifo.gr