Ο ANT1 απαγορεύει στα άλλα κανάλια να αναπαράγουν δικό του υλικό

Ο ANT1 απαγορεύει στα άλλα κανάλια να αναπαράγουν δικό του υλικό Ο ANT1 απαγορεύει στα άλλα κανάλια να αναπαράγουν δικό του υλικό. Μια κίνηση που κανείς δεν περίμενε, ενώ αναμένεται να προκαλέσει προβλήματα και στο δικό του τηλεοπτικό σταθμό.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές ο ANT1 τις επόμενες ημέρες απαγορεύει στους άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς να μεταδίδουν δικό του υλικό, χωρίς να έχουν πάρει πρώτα άδεια, έναντι αμοιβής φυσικά.
Το παραπάνω ισχύει σε αρκετές χώρες, ενώ στην Ελλάδα παρατηρείται το φαινόμενο ο κλέψας του κλέψαντος, με πολλές εκπομπές να προβάλουν υλικό άλλων καναλιών και εν συνεχεία να τα σχολιάζουν.

Μάλιστα πριν λίγες ήμερες δόθηκε εντολή, να ενημερώσουν τους υπόλοιπους σταθμούς πως εφόσον επιθυμούν να προβάλουν υλικό του ANT1, θα πρέπει να λάβουν πρώτα άδεια. Έτσι, πολλές τηλεοπτικές
εκπομπές θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα ως προς το γέμισμα του προγράμματος τους.

Το ίδιο όμως πρόβλημα φαίνεται να αντιμετωπίζει και το Ράδιο Αρβύλα και το Όλα πρώτη φορά του ANT1, καθώς αποτελούν εκπομπές που προβάλουν υλικό άλλων καναλιών.

Το ίδιο απαγορευτικό είχε γίνει και πριν χρόνια από τον ANT1, αλλά τελικά ξεχάστηκε… Αυτή τη φορά φαίνονται όμως αποφασισμένοι, καθώς θεωρούν πως περισσότερα δίνουν παρά παίρνουν…
Για να δούμε…

Newsit.gr