ΣΟΚ! Άθικτη η καμπίνα των επιβατών γεμάτη πτώματα…

 Άθικτη η καμπίνα των επιβατών γεμάτη πτώματα


Πάει κοντά ένας μήνας από την ημέρα που το boeing χάθηκε από τα ραντάρ και όλοι ψάχνουν αλλά κανένας δεν το βρίσκει…

Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν.. Οι συγγενείς των επιβατών φυσικά και δεν ικανοποιήθηκαν με την ανακοίνωση της Μαλαισίας πως το αεροπλάνο σινετρίβη και δεν επέζησε κανείς! Χιλιάδες πλέων είναι και οι φωτογραφίες από δορυφόρους που δείχνουν συντρίμμια.

Κανείς όμως δεν γνωρίζει που έπεσε το αεροπλάνο αλλά και που είναι τα μαύρα κουτιά. Ιδικά για τα μαύρα κουτιά επικρατεί ανησυχία μιας και ο χρόνος τους τελειώνει… Τώρα έρχεται ένα νέο σενάριο από Αυστραλούς επιστήμονες που θεωρούν πως βρήκαν που έχει πέσει το αεροπλάνο και μάλιστα η καμπίνα των επιβατών είναι άθικτη!

Οι ερευνητές κατάφεραν να καθορίσουν το σημείο της πρόσκρουσης αλλά και της κινήσεις των αντικειμένων στη θάλασσα. Μάλιστα ο καθηγητής Πατιαράτσι πιστεύει πως αφού δεν βρέθηκαν στη θάλασσα αντικείμενα από το αεροπλάνο, τότε η καμπίνα βυθίστηκε χωρίς να πάθει το παραμικρό. Πρέπει έτσι να βρεθεί η καμπίνα και μαζί με αυτήν και το μαύρο κουτί.

Ο ίδιος δήλωσε πως εάν η καμπίνα είχε συντριβή θα βλέπαμε στη θάλασσα σωσίβια και αντικείμενα των επιβατών. Τα συντρίμμια μπορεί να ανήκουν στα φτερά του αεροπλάνου!

πηγή: aniwthoi.net