Δίδυμα φεγγάρια – Ο Αμβρόσιος είναι ο πατέρας των κοριτσιών

Δίδυμα φεγγάρια - Ο Αμβρόσιος είναι ο πατέρας των κοριτσιών Δίδυμα φεγγάρια – Ο Αμβρόσιος είναι ο πατέρας των κοριτσιών και αδελφός του Παύλου.

Συχνά-πυκνά βλέπουμε τον Παύλο να επισκέπτεται τον πάτερ Αμβρόσιο στο μοναστήρι και να εξομολογείται. Κανείς δεν γνωρίζει κι ειδικά η Αλίκη πως ο Ανδρέας, ο άνδρας της ζωής της ζει και είναι ο πάτερ Αμβρόσιος.

Πως ξεκίνησαν όμως όλα αυτά; Ο Παύλος ζήτησε σε γάμο την Αλίκη, αλλά αυτή αρνήθηκε. Ο Παύλος δεν γνώριζε πως η Αλίκη και ο αδελφός του είχαν σχέση και πως αυτή περίμενε το παιδί του. Όταν το έμαθε εξοργίστηκε τόσο, όπου ζήτησε εκδίκηση. Άρχισε λοιπόν να χτυπά με μανία τον αδελφό του, ενώ φάνηκε σαν αυτός να άφησε την τελευταία του πνοή.

Ο Παύλος ζήτησε από την Αλίκη να μη μιλήσει σε κανέναν για αυτό, καθώς θα έριχνε την ευθύνη πάνω της, όμως ο Παύλος μετέφερε τον αδελφό του στο νοσοκομείο, βαριά τραυματισμένο.

Ο Παύλος έκανε κανονικά την κηδεία του αδελφού του, ενώ αυτός νοσηλευόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα. Ο Ανδρέας όμως μετά από καιρό συνήλθε…

tv24