Δίδυμα φεγγάρια – Η απόπειρα αυτοκτονίας της Ελισάβετ

Δίδυμα φεγγάρια - Η απόπειρα αυτοκτονίας της Ελισάβετ Δίδυμα φεγγάρια – Η απόπειρα αυτοκτονίας της Ελισάβετ για τα μάτια του… Δημήτρη.

Η Ελισάβετ όταν μαθαίνει πως ο Δημήτρης παντρεύεται τη Σίλα, χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, ενώ δεν διστάζει μέχρι και να βάλει τέλος στη ζωή της.

Η Ελισάβετ πηγαίνει στο συνεργείο και ζητά από τον Δημήτρη τον λόγο, γιατί παντρεύεται την Σίλα και όχι αυτήν που υποτίθεται πως έχουν μαζί και ένα παιδί. Αυτός την διώχνει λέγοντας πως θα μπει πελάτης και πως θα τον κάνει ρεζίλι. Αυτή επιμένει, με τον Δημήτρη να είναι έτοιμος να αντιδράσει βίαια.

Η Ελισάβετ επιστρέφει σπίτι όπου βρίσκει ένα κουτί με χάπια, βάζει μερικά από αυτά στη χούφτα της και τα καταπίνει. Αμέσως πηγαίνει στην κούνια όπου είναι το παιδί της και μόλις βλέπει τον γιο της αμέσως το μετανιώνει. Τηλεφωνεί στην Αλίκη, αλλά αυτή δεν απαντά, έτσι τηλεφωνεί στον Απόστολο ο οποίος καλεί ασθενοφόρο. Η Αλίκη μαθαίνει τα νέα και τρέχει αμέσως στο νοσοκομείο, με τους γιατρούς να την έχουν συνεφέρει έπειτα από πλύση στομάχου.

Ο Απόστολος εξηγεί στην Αλίκη πως η Ελισάβετ δεν έχει τον δυναμισμό της Αγάπης. Μπορεί να μιλάει με σκληρό τρόπο, αλλά είναι πολύ ευαίσθητη.