Δίδυμα φεγγάρια – Έχουμε το τέλος της σειράς

Δίδυμα φεγγάρια - Έχουμε το τέλος της σειράς Δίδυμα φεγγάρια – Έχουμε το τέλος της σειράς. Φαίνεται πως η μοίρα δικαιώνει την Ελισάβετ, την Αγάπη και την Αλίκη.

Οι τρεις γυναίκες θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον χρόνο που έχασαν, προσπαθώντας να κατακτήσουν την πραγματική ευτυχία. Η Αγάπη θα μείνει στην Πάρο, ενώ θα πουλήσει το σπίτι της που είχε στην Εκάλη. Ο Σέργιος θα μπει φυλακή, ενώ η Αγάπη θα ζήσει στο πλευρό του Φίλιππου έχοντας πλέον δυο παιδιά να φροντίζει την Λένια και τον Νικόλα, ο οποίος με τη βοήθεια της Αγάπης ξεπέρασε τα προβλήματα που αντιμετώπιζε.

Η Ελισάβετ θα ζήσει με τον Μπρούνο στην Ιταλία, ενώ αυτός θα αναγνωρίσει το παιδί της ως δικό του. Η Αλίκη είναι ευτυχισμένη καθώς οι κόρες της είναι ενωμένες. Επίσης, έχουν αποφασίσει εξι μήνες να μένει η μια μαζί της και τους άλλους έξι η άλλη, ώστε να μην της λείψει καμιά της κόρη.

Ο Παύλος θα πεθάνει, αλλά πρώτα θα μετανιώσει για όλα όσα έκανε, ενώ έχει έρθει κοντά με την Αλίκη και τις κόρες της, οι οποίες τον έχουν συγχωρέσει για το κακό που προκάλεσε στην οικογένεια τους.

Μια πληγή δεν θα κλείσει ποτέ για την Αλίκη, ο πόνος της για τον άνδρα που αγάπησε όσο κανέναν άλλον, τον Ανδρέα.
TiVi Σίριαλ