Δήλωση του φοιτητή που ξυλοκοπήθηκε – Δεν μου έφεραν απόδειξη και έτσι δεν πλήρωσα

Δήλωση του φοιτητή που ξυλοκοπήθηκε – Δεν μου έφεραν απόδειξη και έτσι δεν πλήρωσα

Ο 20χρονος φοιτητής ο οποίος ξυλοκοπήθηκε άγρια, ανέφερε σε δήλωση του “ Δεν μου έφεραν απόδειξη και έτσι θεώρησα σωστό να μην πληρώσω”. Η μητέρα του είναι αποφασισμένη να κινηθεί νομικά, ενώ ο φοιτητής πρέπει να μεταβεί στην Αθήνα για χειρουργική επέμβαση στην κάτω γνάθο.

Όλα  ξεκίνησαν ως εξής:   Ήταν Παρασκευή βράδυ και ο Κερκυραίος Γιάννης Γκερέκος  αποφάσισε με την παρέα του να διασκεδάσουν στο κατάστημα Avant Garde, το οποίο βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής. Το κατάστημα εκείνη την ημέρα είχε κάποια προσφορά και το  συνολικό του κόστος δεν ξεπέρασε έτσι τα 8 Ευρώ.
Οι φοιτητές περίμεναν να τους δοθεί η απόδειξη αλλά ποτέ κανένας σερβιτόρος δεν τους την έφερε. Έτσι αποφάσισαν να μην πληρώσουν. Σύμφωνα με τον νόμο εάν δεν σου δοθεί απόδειξη από το εκάστοτε κατάστημα έχεις το δικαίωμα να μην πληρώσεις.

Ένας νεαρός από την παρέα ανέφερε στον σερβιτόρο πως αφού δεν τους έδωσε την απόδειξη δεν θα πληρώσουν τα 8 ευρώ. Έτσι και έφυγαν από το μαγαζί. Αφού βγήκαν από το κατάστημα είδαν τον σερβιτόρο να μιλαει για αυτους και μετά από λίγο ο Γιάννης Γκερέκος δέχτηκε χτύπημα στο πρόσωπο από κάποιον άγνωστο ο οποίος έλεγε “ Για 8 ευρώ ρε γύφτοι ;”

Ο νεαρός λιποθύμησε ενώ ο άγνωστος άντρας συνέχισε να τον χτυπά στο κεφάλι, όπως ανέφεραν οι φίλοι του και μετέβη στο πλησιέστερο νοσοκομείο λόγω αιμορραγίας. Ο Διοικητής του νοσοκομείου Κομοτηνής, δήλωσε “Φέρει τραύματα στο αριστερό μέρος του προσώπου στη μετωπιαία χώρα και πιο κάτω και ένα κάταγμα συντριπτικό στην κάτω γνάθο από τη δεξιά πλευρά του προσώπου του”. Αυτό ακριβώς διαπίστωσε και ο ιατροδικαστής Παύλος Παυλίδης που τον εξέτασε το πρωί της Δευτέρας, μετά από αυτεπάγγελτη διαδικασία που κινήθηκε αμέσως μετά την καταγγελία του περιστατικού.

Ο φοιτητής πρέπει άμεσα να νοσηλευτεί σε κλινική της Αθήνας για χειρουργική επέμβαση. Η μητέρα του έχει καταθέσει ήδη μήνυση.

xronos.gr