Είχαν προγραμματίσει να σκοτώσουν το σκυλί μέχρι που εμφανίστηκε…

Είχαν προγραμματίσει να σκοτώσουν το σκυλί

Ο Nico πέρασε τα πρώτα 6 χρόνια της ζωής του ζώντας μέσα στον πόνο. Το 2009 έφτασε στο καταφύγιο ζώων του Λος Άντζελες και οι πληγές στο σώμα του φανέρωνες πως τον χρησιμοποιούσουν για κυνομαχίες.

Ήταν κωφός και γεμάτος ψήλους και ακαθαρσίες. Το χειρότερο όμως από όλα ήταν ότι είχε αναπτύξει σωρεία καρκινικών όγκων παντού στο σώμα του. Οι άνθρωποι του εν λόγω καταφυγίου χαρακτήρισαν το σκυλάκι αυτό ως επικίνδυνο, έτσι κανείς δεν ανέλαβε να το υιοθετήσει.

Ο Nico πλησίαζε μέρα με τη μέρα τον θάνατο. Οι υπεύθυνοι του καταφύγιου αποφάσιζαν να του κάνουν ευθανασία για να μην πονάει. Μια γυναίκα τότε εμφανίστηκε ως εκ θαύματος και άλλαξε τη μοίρα του άτυχου μέχρι πρότινος ζώου.
Η Niki Audet απο την οργάνωση διάσωσης MUTT SCUTS ανέρτησε τη φωτογραφία του Nico στο FB. Χιλιάδες άνθρωποι είδαν τη φωτογραφία του θλιμμένου ζώου και ανέλαβαν να βοηθήσουν με ότι μπορούσε ο καθένας.

Μερικές ημέρες μετά η Kelly Gibson ιδρυτής της Puggles & Pitties κατέφθασε στο καταφύγιο τουλάχιστον για να του κάνει την ευθανασία με ένα μη επώδυνο και ανθρώπινο τρόπο. Όταν τον είδε όμως αποφάσισε πως έπρεπε να κάνει κάτι περισσότερο για αυτόν.

Τον πήρε από το καταφύγιο ώστε να του δώσει όλη την κτηνιατρική φροντίδα μα κυρίως την αγάπη. Ο σκυλάκος όμως έπρεπε να μεταφερθεί από το Λος Άντζελες στην Ινδιανάπολη, στο καταφύγιο όπου εργαζόταν η Γκίμπσον.

Το ταξίδι κράτησε 2 εβδομάδες και πραγματοποιήθηκε χάρη στους 45 άγνωστους άνδρες που προσφέρθηκαν να οδηγήσουν το αυτοκίνητο.

O Nico υιοθετήθηκε και τώρα έχει δυο μαμάδες. Έλαβε θεραπεία για τον καρκίνο, ο οποίος δυστυχώς επέστρεψε. Σήμερα όμως περνά τις ημέρες του γεμάτος αγάπη και πολλά παιχνίδια. Για παρέα του έχει δυο γάτες, που τα βράδια του ζεσταίνουν τα πόδια και μια αδελφή, η οποία είναι και αυτή κουφή.

Ο Nico

Ο Nico ακόμα χρειάζεται μεγάλη προσοχή, όμως τώρα βρίσκεται στα σωστά χέρια.

πηγή: dinfo.gr