Το Ελληνικό DNA – Ένα μοναδικό φαινόμενο στο οποίο υποκλίνεται όλος ο πλανήτης

Το Ελληνικό DNA - Ένα μοναδικό φαινόμενο

Έχουν περάσει σχεδόν 60.000 χρόνια όπου ο σύγχρονος άνθρωπος εμφανίστηκε στον Ελληνικό χώρο. Πλέων χάρις στις αναλύσεις DNA μπορούμε να μάθουμε τα πάντα για την ταυτότητα μας.

Σύμφωνα με γενετικές έρευνες που πραγματοποίησε το ΑΠΘ, αλλά και άλλων ευρωπαϊκών ιδρυμάτων συμπληρώνεται το πάζλ που έχει να κάνει με την καταγωγή μας. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, το DNA των Ελλήνων όχι μόνο δεν επηρεάστηκε από τους άλλους λαούς αλλά μεταδόθηκε σε όλη την υπόλοιπη Ευρώπη!

Το DNA ΤΩΝ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ Ελλήνων δίνει καταγωγή από τη Νεολιθική εποχή, άρα και συνέχεια των αρχαίων Ελλήνων. Ο κ. Τριανταφυλλίδης, καθηγητής γενετικής, δηλώνει πως το DNA των Ελλήνων αντικατοπτρίζει την εξάπλωση των Ελλήνων.

Μάλιστα και οι Σουηδοί επιστήμονες κάνοντας αναλύσεις σε οστά στην χώρα τους, διαπίστωσαν πως οι κάτοικοι των Μυκηνών είχαν φτάσει εκεί και μετέδωσαν τον πολιτισμό τους καθώς και το γενετικό τους υλικό. Μάλιστα παρά την Τουρκοκρατία δεν υπήρχε «μετάλλαξη» του DNA μας. Δεν ανακαλύφθηκε μογγολική προέλευση. Το DNA μας δεν έχει επηρεαστεί καθόλου!

Εκτός από τους Τούρκους και οι Βούλγαροι, Σλάβοι και Αλβανοί έχουν διαφορετικό DNA από το δικό μας.

πηγή: athensmagazine.gr