Έβαλε το χεράκι της γύρω από την ετοιμοθάνατη αδερφή της και τότε…

Έβαλε το χεράκι της γύρω από την ετοιμοθάνατη αδερφή

Πριν χρόνια, τα δίδυμα Kyrie και Brielle Jackson, είχαν κάνει τον κόσμο να αγωνία για την κατάσταση της υγείας τους. Αυτό όμως που συνέβη εν συνέχεια ήταν απλά… θαύμα!

Τα μωράκια γεννήθηκαν εξαμηνίτικα. Ζύγιζαν περίπου ένα κιλό και είχαν ελάχιστες πιθανότητες επιβίωσης. Οι δυο αδερφούλες αμέσως χωρίστηκαν για να υπάρξει υποστήριξη μέσω των θερμοκοιτίδων. Η κατάσταση της μικρής Brielle, σταθεροποιήθηκε, όχι όμως και της μικρής Kyrie, που ήταν η πιο αδύναμη.

Λίγες εβδομάδες αργότερα συνέβη ένα αναπάντεχο γεγονός που ταυτόχρονα σηματοδοτεί και την έναρξη του θαύματος.

Η Brielle άρχιζε ξαφνικά να κλαίει τόσο δυνατά, δε μπορούσε να αναπνεύσει σωστά και σιγά- σιγά άρχιζε να μελανιάζει. Οι νοσοκόμες της παρείχαν τα πάντα, αλλά αυτή δεν σταματούσε το κλάμα, τίποτα δεν είχε αποτέλεσμα. Μέσα στην απελπισία της όμως η νοσοκόμα Gayle Kasparian, έβαλε σε κίνδυνο ακόμα και τη θέση της στο νοσοκομείο, μιας και μετέφερε τη μια αδελφούλα στην ίδια θερμοκοιτίδα με την άλλη, γεγονός το οποίο και δεν επιτρέπεται.

Η Brielle σταμάτησε αμέσως ναν κλαίει και αγκάλιασε με το χεράκι της την αδύναμη αδερφούλα της, η οποία πάλευε ημέρες να κρατηθεί στη ζωή. Μια αγκαλιά που δεν περιγράφεται με λόγια.

 Μια αγκαλιά που δεν περιγράφεται με λόγια.

Μετά το γεγονός αυτό η μικρή Kyrie, άρχισε να σταθεροποιείται. Σήμερα οι δυο δίδυμες αδερφές είναι 20 χρονών και ετοιμάζονται να αποφοιτήσουν από το κολέγιο.

πηγή: prolifeinfo