Φαίη Σκορδά: Φοβάμαι για το παιδί μου – Βλέπω εφιάλτες!

Φαίη Σκορδά: Φοβάμαι για το παιδί μου - Βλέπω εφιάλτες!

Η Φαίη Σκορδά τρόμαξε τόσο πολύ αφού ήταν η πιο εφιαλτική στιγμή που έζησε στην δεύτερη της εγκυμοσύνη. Αποκάλυψε στο Yes, πως κάνει το σταυρό της που δεν έπαθε τίποτα το παιδάκι της.

Προσπαθεί να ξεχάσει αλλά είναι τόσο δύσκολο. Ακόμα και το χαμόγελο της στην εκπομπή καμιά φορά δεν μπορεί να κρύψει τα λεπτά αγωνίας που έζησε. Όταν έπεσε από τη σκάλα και ενστικτωδώς προστάτεψε την κοιλιά της για να προστατέψει έτσι τον Δημήτρη της.

Κοιμόταν όταν άκουσε ένα θόρυβο στο δωμάτιο του μικρού της Γιάννη, μέσω του συστήματος ενδοσυνεννόησης. Ανησύχησε και σηκώθηκε για να δει τι συμβαίνει. Δεν υπολογίζει καλά τα σκαλιά και μέσα στο σκοτάδι σκοντάφτει. Δεν μπορεί να σηκωθεί, πονάει…

Νιώθει πως έχει χτυπήσει στο πόδι και την πλάτη. Ο Λιάγκας βγαίνει από το δωμάτιο και τρελαίνεται όταν βλέπει κάτω την Φαίη. Μετά από μισή ώρα σηκώνεται… Πηγαίνει στο δωμάτιο του Γιαννάκη για να δει εάν είναι όλα καλά, και ξεσπά σε κλάματα… Από τότε το σκέφτεται και τρελαίνεται, με τον σύζυγο της να προσπαθεί να την ηρεμίσει..

πηγή: Περιοδικό YES