Π. Φιλιππίδης – Εγώ δεν δουλεύω για 800 ευρώ το επεισόδιο

Φιλιππίδης -  Εγώ δεν δουλεύω για 800 ευρώ το επεισόδιο

Ο Π. Φιλιππίδης σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στη Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη. «Εγώ δεν δουλεύω για 800 ευρώ το επεισόδιο».

Ο γνωστός ηθοποιός δεν θέλησε να αποκαλύψει το κασέ που λάμβανε προ κρίσης, καθώς όπως αναφέρει δεν αφορά κανέναν. Άλλωστε, πρόκειται για περασμένα μεγαλεία που πλέον δεν ισχύουν. Για την περσινή του τηλεοπτική δουλειά έριξε το κασέ του έως και 60%, συνεχίζοντας πως εάν κάποιος τον φώναζε για σειρά μπορεί και να το συζητούσε. Δεν χτύπησε όμως το τηλέφωνο.

Μήπως οι ιθύνοντες των καναλιών δεν τον πήραν τηλέφωνο, γιατί γνώριζαν πως με τα χρήματα που μπορούν να δώσουν τώρα, δεν υπήρχε τέτοια ελπίδα; Φήμες μάλιστα αναφέρουν πως πρωταγωνίστρια μιας σειράς που ξεκινάει τώρα παίρνει 800 ευρώ το επεισόδιο, ενώ πριν την κρίση έπαιρνε 5.000 ευρώ.

Τι λέει όμως για όλα αυτά ο Πέτρος Φιλιππίδης;

“Ε, εγώ με αυτά τα χρήματα δεν θα πήγαινα. Πρόσεξε, δεν σχολιάζω όσους κλείνουν δουλειές με αυτά τα χρήματα. Πολύ καλά κάνουν εάν αυτή είναι η ανάγκη τους. Σας μιλάω για εμένα, για το τι κάνω και τι δεν κάνω. Οι άλλοι σε μια δύσκολη περίοδο που πλήττεται άσχημα ο χώρος μας και που η δουλειά μας δεν είναι είδος πρώτης ανάγκης, καλά κάνουν και ρίχνουν τα όποια κασέ τους”.

πηγή: www.toratora.gr