Φόβος για Μέγα σεισμό στον Ελληνικό χώρο μετά τον σεισμό στην Κρήτη

Φόβος για Μέγα σεισμό στον Ελληνικό χώρο μετά τον σεισμό στην Κρήτη

Σύμφωνα με
την εφημερίδα “Ελεύθερη Ώρα”, υπάρχουν
φόβοι για Μέγα σεισμό στον Ελληνικό
χώρο.

Ο σεισμός στην Κρήτη έφερε στην επιφάνεια τους φόβους για σεισμό πάνω από 7 Ρίχτερ! Ο γνωστός σεισμολόγος Γεράσιμος Χουλιάρας ο οποίος επανειλημμένος είχε προειδοποιήσει, αποδείχτηκε “ Προφήτης”. Σύμφωνα με την εφημερίδα, εάν ο σεισμός της Κρήτης γινόταν σε στεριά, πχ, στην Πελοπόννησο, θα επιστρέφαμε 30 χρόνια πίσω. Σχεδόν τίποτα δεν θα έμενε όρθιο. Εάν ο σεισμός γινόταν επίσης στις Αλκυονίδες ή στην Πάρνηθα, τότε θα υπήρχε μια άλλη Αθήνα!

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο κ.Παπαζάχο, το φαινόμενο της Κρήτης προβληματίζει, ενώ ο κ. Χουλιάρας αναφέρει πως εάν δεν ήταν αυτός ο κύριος σεισμός τότε πάμε σίγουρα για 8αρηδες! Ενώ επίσης επισημαίνει πως το σημείο αυτό, το 365 ΠΧ, είχε προκαλέσει Μέγα σεισμό με το μεγαλύτερο τσουνάμι στην Μεσόγειο.

Φανερός ο φόβος για σεισμό πάνω από 7 Ρίχτερ. Η κυβέρνηση έχει δώσει εντολή να διδάσκονται ασκήσεις ετοιμότητας σε όλα τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πολλά τα συμπεράσματα και από το τηλεοπτικοί σποτ σχετικά με τους σεισμούς, με τον Γρήγορη Αρναούτογλου. Εάν σε όλα αυτά προστεθούν και όλα όσα είχαν αναφερθεί στην “Le Monde” για σεισμό στην Ελλάδα, επιπέδου 9 Ρίχτερ, τότε….

“Εχθρός” μας για ακόμα μια φορά η ΕΕ, η οποία εξετάζει να κόψει τα κονδύλια που παρέχονται στην Ελλάδα, για αποκατάσταση ζημιών μετά από φυσικές καταστροφές. Η κυβέρνηση και εδώ απλά δεν μιλάει, ως συνήθως, αλλά αυτό είναι ένα άλλο θέμα…