Γέννησε πρόωρα για να αρχίσει χημειοθεραπείες και μόλις τελείωσαν…

 Γέννησε πρόωρα για να αρχίσει χημειοθεραπείες και μόλις τελείωσαν…

Ήταν έγκυος στο πρώτο της παιδάκι όταν οι γιατροί της είπαν ότι έπασχε από καρκίνο. Η Τζέμμα Όσμπορν ήταν έγκυος 27 εβδομάδων.

Ανακάλυψε ένα μικρό όγκο και αμέσως ειδοποίησε τον γιατρό της ο οποίος αρχικά θεώρησε πως κάποιος αδένας είχε μπλοκαριστεί από το γάλα, για αυτό και πρήστηκε σε αυτό το σημείο. Ο όγκος όμως μεγάλωνε και έτσι πήγε για βιοψία. Μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα πίστευε την αρχική εκτίμηση του γιατρού της, μέχρι που τα αποτελέσματα έδειξαν καρκίνο.

Η ίδια έπρεπε να γεννήσει πρόωρα, έτσι το παιδάκι της γεννήθηκε στην 32 εβδομάδα, και στην συνέχεια μπήκε σε θερμοκοιτίδα. Μετά από εννέα ημέρες ξεκίνησε τις χειροθεραπείες τις οποίες και συνέχισε για πέντε μήνες μετά από την διπλή μαστεκτομή .

Λόγω των φαρμάκων δεν αδιαθετούσε. Εξαιτίας ενός πρηξίματος επισκέφτηκε τον γιατρό θεωρώντας πως είχε γίνει μετάσταση στις ωοθήκες. Ο γιατρός της πρότεινε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο και βγήκε θετικό!

Η Τζέμμα ήταν 7 εβδομάδων έγκυος. Μετά την περιπέτεια της υγείας της πλέων σχεδιάζει τον γάμο της, έχοντας αγκαλιά τα δυο παιδάκια της.

πηγή: mothersblog.gr